Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz rád illetve hogy viselkedik veled egy pasi, ha komolyan érdeked és hogyan, ha nem?
Akit kevésbé érdeklek az soha nincs zavarban, kímért, kedvesen mosolyog, a szerepéből soha nem billen ki, nyugodt, higgadt a beszédritmusa, nem akar vetíteni nagyzolni, nem meggyőzni akar, hanem átpasszolja néha a témákat is az irányítását is, megfigyel meghallgat, hozzáfűz, tekintetével simán tartja mindig a szemkontaktust, nem néz félre pillanatokra sem, kicsit olyan érzésed is kezd lenni mintha "vizsgáztatna", mintha neked kellene neki megfelelni, és nem fordítva. Így érzed te adsz az egészbe többet bele, viazont ez mellett magyon jo beszélgetőpartner is, oldott nem szorong, igy nevetni is lehet vele.
Nem vitázik, ellenvéleménye szinte nincs is.
Azt hiszed tetszel neki, de ezt csak érzed, megmagyarázni nem tudod miből látszana. Kialakul benned szimpátia.
Tul precíz, tökéletes.
Itt a 3.válaszolo jol leírta milyen az aki csak arra megy
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Az én esetemben is produkálta minden jelét az őszinte tetszésnek: rengeteget mosolygott mikor beszéltünk, de nem az a mű, mégha vissza is akarta fogni se tudta.., néha mintha zavarban lett volna, véletlen összenézés mosolygással, kedvességek, mély tekintet a szemembe..
Aztán egyszercsak elvágták a dolgot, majd bejelentette hogy megházasodik. 🤣 lehet csak max rövid fellángolás volt és elmúlt nála, passz, ezt a szitut azóta sem értem.
Lényeg a lényeg, a szándékot nem tudod a tekintetből levonni, hogy komolyan is akar valamit… csak a vonzalmat és hogy tetszel-e neki. A többi már mind a cselekvésén, viselkedésének múlik.
“hogy komolyan is akar valamit…”
Ezt is írtam.. az csak a viselkedesebol fog kiderülni, hogy csak dugni akar veled vagy mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!