Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy ha egy csúnyább pasi magabiztosan viselkedik akkor a lányok nem vonzódni fognak hozzá hanem megkérdezik: kinek hiszi magát?
1
Mi az, hogy keménykedik a semmire?
Illetve milyen az amikor valaki "valamire" keménykedik?
A keménykedés egyáltalán miért elfogadható, jöjjön az bárkitől is?
Nem biztos hogy jól fogalmaztam. A kemenykedés eleve nem jó mert egy mű felvett szerep. A kemenykedés a semmire az én szótáramban a hamis arany ékszer villogtatás autó kulcs pörgetés stb. fax mérce cuccokkal "menőzés" a csak azért is neked megyek vállal mert hű de macsó vagyok féle kakaskodás stb. Tehát az összes felvett idióta "menőzés" amitől ő most férfi meg alfa meg tudom is én mi.
A magabiztosság belülről jön. Attól nem lesz senki magabiztos hogy eldönti hogy holnaptól magabiztos lesz. Főleg úgy nem ahogy itt sokszor olvasni.
Én csak akkor gondolom hogy "kinek hiszi magát" ha láthatóan csak az eszét játssza. Ha valóban magabiztos (nem öntelt nagyzoló okoskodó agresszív...) az mindig jó pont.
Ez az előző végéről lemaradt.
Egyszerűen:
önbizalom vonzó, de ha beképzelt, az taszító
A "magabiztos" nem annyit jelent, hogy "öntelt, nagyképü".
Ha a fogalmakat sikerül tisztáznod magadban, akkor rájössz, hogy értelmetlen a kérdésed!
Igen. A nők csak a kinézeted alapján fognak megítélni, bármit is csinálsz.
Jóképű, magabiztos férfi: szívdöglesztő alfahím
Csúnya, magabiztos férfi: nevetséges
Jóképű, félénk férfi: cuki
Csúnya, félénk férfi: tutyimutyi
NE legyen végletes attól függetlenül, hogy van önbizalma.
Szélsőséges példa:
1. Régen kövér voltam, folyton tudat alatt azt sugalltam mindenkinek, hogy fogadjon el. Folyton dagadtnak éreztem maga, nem mertem vékony fiúkkal ismerkedni, nehogy megszóljanak...
2. Barátnőm húga kb ugyanannyi kiló volt mint én, csak nagy mellel és fenékkel. Őt ez sose zavarta, volt olyan randipartnere, aki folyton maratonokra meg Spartan Race-re járt. A mostani párja egy 60 kilós vékony és magas fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!