Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Havonta hány pasi ír rátok ismerkedési szándékkal?
Figyelt kérdés
Normális üzeneteket szoktak írni vagy sok olyan is van,ahol kerek-perec megmondja,hogy le akar veletek feküdni?2020. máj. 1. 21:01
1/13 anonim válasza:
3-4 havonta egy ismeretlen külföldi ír instagramon, hogy 'hi beautiful'. Úgy, hogy csak tájképeket, és néha 1-1 párommal közös képet teszek csak ki.
24N
3/13 anonim válasza:
0, évente kb. 3-4 ember szokott írni ilyen szándékkal, a többség csak szexet akar.
4/13 Noblesse Oblige válasza:
Életemben 4 ilyen üzenetet kaptam, de az is tárgytalan, mert letiltottam a chatet, ezek az üzik meg azon jöttek, így évekkel később, amikor feloldottam akkor olvastam el őket.
Itt gyakorin egy kicsit más helyzet. Alapvetően ismernek a felhasználó nevem által, így félévente max. 1 ilyen levelet kapok. (anonimként ez a statisztika sokkal durvább lenne)
5/13 anonim válasza:
Én ugyan férfi vagyok, de itt többen is meg akartak már szexelni illetve ismerkedni velem, ma is kaptam egy ilyet. Úgy látszik jobb lenne minden komment végére odaírni, hogy F.
6/13 anonim válasza:
0. Illetve most vagy egy akivel immel -ámmal irunk.
32N
7/13 anonim válasza:
Egyedül itt gyakorin szoktak írni ebből a célból, de itt is egyre kevesebbszer. Valami egri srác kb hetente írt, hogy érdekelne-e szexkapcsolat, ameddig nemrég le nem tiltottam, illetve ma valaki fizetni akart nekem szexért, ha ez "ismerkedési szándéknak" mondható.
8/13 anonim válasza:
Egy egri pasitol én is kaptam már itt uzetlnetet. Lehet ugyanattoo, mint a hetes. Am havi szinten nulla. A Facebook indulás óta pedig tavaly kaptam először egy olyan üzenetet h engem látott e az egyik tarskereson. Mondom, biztos nem, mert sehova nem vagyok felregisztralva.
9/13 anonim válasza:
Nem tudom. Olvasatlanul torlom, vagy szurve van es nem is latom.
10/13 anonim válasza:
Heti többet is kapok, pedig nem írok se nemet, se kort, se "olyan" dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!