Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Havonta hány pasi ír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Havonta hány pasi ír rátok ismerkedési szándékkal?

Figyelt kérdés
Normális üzeneteket szoktak írni vagy sok olyan is van,ahol kerek-perec megmondja,hogy le akar veletek feküdni?
2020. máj. 1. 21:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

3-4 havonta egy ismeretlen külföldi ír instagramon, hogy 'hi beautiful'. Úgy, hogy csak tájképeket, és néha 1-1 párommal közös képet teszek csak ki.

24N

2020. máj. 1. 21:04
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
0 😂 26N
2020. máj. 1. 21:10
 3/13 anonim ***** válasza:
52%
0, évente kb. 3-4 ember szokott írni ilyen szándékkal, a többség csak szexet akar.
2020. máj. 1. 21:17
 4/13 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Életemben 4 ilyen üzenetet kaptam, de az is tárgytalan, mert letiltottam a chatet, ezek az üzik meg azon jöttek, így évekkel később, amikor feloldottam akkor olvastam el őket.

Itt gyakorin egy kicsit más helyzet. Alapvetően ismernek a felhasználó nevem által, így félévente max. 1 ilyen levelet kapok. (anonimként ez a statisztika sokkal durvább lenne)

2020. máj. 1. 21:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan férfi vagyok, de itt többen is meg akartak már szexelni illetve ismerkedni velem, ma is kaptam egy ilyet. Úgy látszik jobb lenne minden komment végére odaírni, hogy F.
2020. máj. 1. 21:36
 6/13 anonim ***** válasza:

0. Illetve most vagy egy akivel immel -ámmal irunk.

32N

2020. máj. 1. 21:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül itt gyakorin szoktak írni ebből a célból, de itt is egyre kevesebbszer. Valami egri srác kb hetente írt, hogy érdekelne-e szexkapcsolat, ameddig nemrég le nem tiltottam, illetve ma valaki fizetni akart nekem szexért, ha ez "ismerkedési szándéknak" mondható.
2020. máj. 1. 22:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Egy egri pasitol én is kaptam már itt uzetlnetet. Lehet ugyanattoo, mint a hetes. Am havi szinten nulla. A Facebook indulás óta pedig tavaly kaptam először egy olyan üzenetet h engem látott e az egyik tarskereson. Mondom, biztos nem, mert sehova nem vagyok felregisztralva.
2020. máj. 1. 23:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Olvasatlanul torlom, vagy szurve van es nem is latom.
2020. máj. 2. 00:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Heti többet is kapok, pedig nem írok se nemet, se kort, se "olyan" dolgokat.
2020. máj. 2. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!