Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy olyan pasi aki csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan pasi aki csak szexet akar képes hónapokig fűzni a lányt és beetetni cheten órák hosszat naponta csakhogy az odaadja magát? Gyakran megjátsszák ennyire magukat a pasik?

Figyelt kérdés
2020. máj. 1. 10:24
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
66%
Előfordul, de ha minden nap több órát szán rád, akkor valószínű, hogy nem könnyed kalandot keres.
2020. máj. 1. 10:26
 2/28 anonim ***** válasza:
88%
Ne tévesszen meg, simán unatkozhatnak ennyire.
2020. máj. 1. 10:26
 3/28 anonim ***** válasza:
71%
Miért, mit veszít vele?! Van öt kiválasztott áldozata, naponta-kétnaponta beszélget velük, valamelyik, vagy szerencsésebb esetben szép sorban mindegyik bedől neki egy idő után. Még mindig jobban jár, mintha fizetőshöz menne.
2020. máj. 1. 10:28
 4/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit akarhat. Sokat beszélünk naponta, de bennem van az is hogy csak meg akar fektetni. De azt tudja hogy nem vagyok könnyű eset, ezért vagyok bizonytalan.
2020. máj. 1. 10:29
 5/28 anonim ***** válasza:
83%
Sosem lehet tudni. Én pár hónapig együtt is éltem a volt párommal, és ezek után derült ki, hogy annyira azért nem vagyok fontos neki, hogy ha jön egy komolyabb probléma, akkor összetartsunk, és legalább próbálkozzunk a lehetséges megoldással. Inkább megpróbált meggyőzni, hogy maradjunk csak szexkapcsolatban. Persze azért őszinte emberek is vannak még szerencsére, úgyhogy nem tudhatod.
2020. máj. 1. 10:29
 6/28 anonim ***** válasza:
58%
Nem tartanak ki ilyen hosszan, ha csak szexet akarnak.
2020. máj. 1. 10:32
 7/28 anonim ***** válasza:
27%
Persze, a többi nő nem ír vissza neki, biztos sok ideje lehet.
2020. máj. 1. 10:37
 8/28 anonim ***** válasza:
90%

Nem lehet tudni, van egy ismerősöm aki megcsinálja ezt, folyamatosan vagy 2-3 nővel csetelget. Azt mondja ő ráér, amíg beadják a derekukat...

Szerintem a lényeg hogy arra figyelj miről folyik a társalgás. Ha túlzottan szexuális töltetű, akkor igen csak arra játszik.

2020. máj. 1. 10:41
 9/28 anonim ***** válasza:
83%
Mégis minek csak chatelsz hónapokig? Talán találkozni nem ártana, lehet, hogy semmi vonzalom köztetek. Bármit is gondol, annak az ellenkezője is lehet a végkifejlet, ha nem próbálod ki sosem derül ki.
2020. máj. 1. 10:41
 10/28 anonim ***** válasza:
92%

Sosem lehet tudni. De ennyi erővel akkor senki soha többé ne ismerkedjen, mert úgy is mindenkit biztos átvernek.

Amikor ismerkedsz, akkor vállalod ezt a kockázatot, hogy megsérülhetsz, legyél akár nő, akár férfi.

2020. máj. 1. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!