Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan pasi aki csak szexet akar képes hónapokig fűzni a lányt és beetetni cheten órák hosszat naponta csakhogy az odaadja magát? Gyakran megjátsszák ennyire magukat a pasik?
Nem csak azert h megkapja, a mi sosemvolt kapcsolatunk 7,5 eve kezdodott, majusban jelolt be fb-on, aug vegen irt, onnantol 2honapig napi tobb ora chat, nov kornyeken 1.szex, nyilvan en belehullottam addigra (nem tudja meg soha), kov majusig neha osszejartunk havi 1, havi 2 alkalom, irt, majd eltunt napokra, kozben kiderult h masoknak is "udvarol" parhuzamosan, kulfoldre koltoztem, 5eve nem talalkoztunk fizikailag ennek ellenere heti tobbszor ir, van h napi tobbszor, tehat nem a szexert csinalja mar. Ez vadaszoszton, kell neki az udvarlas, a hoditas, aztan a tudat h sikerult becserkesznie a "vadat", elejtenie. Sosem fogom megtudni h most vannak-e masok akiknek irogat, nem is erdekel, de nem irna ha nem lenne mondanivaloja a szamomra.
Nalunk nem az volt h megkapott es tobbe nem jelentkezett, bar tudom van ilyen is.
Nekem volt olyan, hogy hónapokig fűzött, hónapokig majdhogynem a lábam előtt térdelt. Közben meg mást dugott...
(Mint utólag kiderült, családjuk barátjától tudtam meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!