Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy olyan pasi aki csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan pasi aki csak szexet akar képes hónapokig fűzni a lányt és beetetni cheten órák hosszat naponta csakhogy az odaadja magát? Gyakran megjátsszák ennyire magukat a pasik?

Figyelt kérdés
2020. máj. 1. 10:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
87%
Volt olyan, hogy neten megismertem valakit, és nem úgy indult, hogy ebből több is lehetne, így aztán hosszabb ideig beszélgettünk egy találkozó előtt. Vagy amikor tudtam, hogy a másik félénkebb, zárkózottabb, akkor is próbáltam neki időt hagyni, nem rohantam le. És nem, nem azért, mert mellette x+1 másik nőn kiélhettem minden vágyamat, és persze az éppen aktuális beszélgetőtársamat sem arra akartam használni. Egyébként meg az a véleményem, hogy hülyeség ennyit agyalni, ez odáig vezet, hogy egy idő után minden és mindenki gyanús lesz. Ha valaki gyakran keresi a másikat, az a baj. Ha ritkán keresi, az a baj. Ha hamar elhívja randira, az a baj. Ha sokára hívja el randira, az a baj. Az emberek nagy része ezzel csak önmagának csinál problémákat, folyamatosan megy a játszmázás és a túlagyalás oda-vissza, nem is csoda, hogy ennyi frusztrált és megkeseredett ember van, mert a legapróbb dolgokra is rágörcsölnek, és senki nem tudja, hogy mit akar a másik, mert senki nem játszik nyílt lapokkal. A lányok ráparáznak, hogy ha hamar mennek bele egy randiba, akkor a másik biztos csak meg akarja őket dugni, a fiúk ráparáznak, hogy el merjék-e hívni a lányt, mert mi van, ha... Mindenki túlbonyolítja a dolgokat a marhaságokkal, ahelyett, hogy felszabadultan élveznék az ismerkedést. Mindenki meg akar felelni mindenkinek, és túlparázza a dolgokat, mert "mi van, ha...?". Le lehet engem pontozni ezért, nem érdekel, úgyis tudom, hogy az ilyen kérdéseknél 99%-ban csak azokat a válaszokat pontozzák fel egyesek, amelyek valakik "igazságát" támasztják alá.
2020. máj. 1. 11:51
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen. Én is futottam már bele.
2020. máj. 1. 12:37
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a férfiak sem előre találják ki, hogy ki mire kell hanem ahogy alakul alapon. Ha valakivel jó az ágyban miért hagynák ott? Hogy másnál nem érzik az összhangot, akkor lelépnek. Szóval lehet, hogy komolyat tervezett, csak nem az elvárásai szerintalakultak a dolgok vagy jött közbe más nem tudhatjuk.
2020. máj. 1. 12:54
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, ha meg a srác hamar hívott volna el, akkor valószínűleg az lett volna a baj. A saját rettegéseteket és agyszüleményeiteket vetítitek ki másokra is, és mindenben problémát találtok. Így aztán rohadt nehéz a kedvetekre tenni. Ha kezdeményezünk, az a baj, ha nem kezdeményezünk, az a baj. Ha a férfi nem megy oda, akkor töketlen, ha odamegy, akkor mocskos bunkó, mert nem gondolatolvasó, hogy tudja, ti most éppen nem akartok ismerkedni, különben is mit zaklat benneteket mondjuk egy boltban vagy éppen a parkban. Nagyon sok nőnek nem lehet a kedvére tenni, és nem kell csodálkozni, ha a férfiak sokszor inkább már nem is kezdeményeznek.
2020. máj. 1. 13:01
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Létezik ilyen, ne viccelj, van aki szerelmet-párkapcsolatot képes megjátszani hónapokon-éveken keresztól, és közben orrba-szájba félrekefélni stb.
2020. máj. 1. 13:14
 26/28 anonim ***** válasza:

Nem csak azert h megkapja, a mi sosemvolt kapcsolatunk 7,5 eve kezdodott, majusban jelolt be fb-on, aug vegen irt, onnantol 2honapig napi tobb ora chat, nov kornyeken 1.szex, nyilvan en belehullottam addigra (nem tudja meg soha), kov majusig neha osszejartunk havi 1, havi 2 alkalom, irt, majd eltunt napokra, kozben kiderult h masoknak is "udvarol" parhuzamosan, kulfoldre koltoztem, 5eve nem talalkoztunk fizikailag ennek ellenere heti tobbszor ir, van h napi tobbszor, tehat nem a szexert csinalja mar. Ez vadaszoszton, kell neki az udvarlas, a hoditas, aztan a tudat h sikerult becserkesznie a "vadat", elejtenie. Sosem fogom megtudni h most vannak-e masok akiknek irogat, nem is erdekel, de nem irna ha nem lenne mondanivaloja a szamomra.

Nalunk nem az volt h megkapott es tobbe nem jelentkezett, bar tudom van ilyen is.

2020. máj. 1. 13:36
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan, hogy hónapokig fűzött, hónapokig majdhogynem a lábam előtt térdelt. Közben meg mást dugott...

(Mint utólag kiderült, családjuk barátjától tudtam meg.)

2020. máj. 1. 15:42
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenkinek vannak "rémtörténetei", nemtől és életkortól függetlenül. Én is tudnék olyan lányról mesélni, aki annyira, de annyira szeretett volna velem találkozni, csak éppen mindig talált valami indokot, hogy miért csak "majd", meg hogy miért legyek egy kicsit türelemmel. Vagy olyanokról, akikkel hosszasabban leveleztünk, kifejezetten azt írták, hogy normális, rendes ember vagyok, aztán kb. másnaptól szó nélkül eltűntek. Ezen az alapon akkor gyakorlatilag bárkit előre meggyanúsíthatnék bármivel, de bizalom nélkül nem lehet élni. Nyilván van ilyen ember is, olyan is, de előre hogy lehet bárkiről is azt mondani, hogy úgyis csak a dugásra hajt?
2020. máj. 1. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!