Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyannal ismerkedni, akiről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyannal ismerkedni, akiről nem tudom eldönteni, hogy roma-e vagy nem?

Figyelt kérdés

Teljesen kulturált üzenetben írt ismerkedés céljából, semmi helyesírási hiba, képei alapján sem tűnik egyáltalán ilyen suttyónak de na, nem tudom eldönteni van-e benne ilyen vér vagy nincs..

Tudom, rasszista bunkó állat leszek most a kommentekben, de na, nagyon sok rosszat hallani meg olvasni akár itt is. Eleve ha csak azt nézzük, hogy ott a nőkkel is sokkal másabbul bának általában stb.

Magával a netes ismerkedéssel nincs bajom, volt már így megismert párom több is korábban.

Szóval ha nem tudnátok eldönteni ezt így képekből biztosra, mernétek adni egy esélyt vagy inkább nem?

2023. júl. 6. 20:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%
A beszédén is hallani, a neve is árulkodó lehet, a járásuk és öltözködésük is jellegzetes.
2023. júl. 6. 20:07
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne ismerkedj vele és kész!

Mondjuk rá lehet kérdezni, de nem biztos, hogy igazat mond.

Nekem volt osztálytársam, aki esküszöm nagyon barnabőrű volt, de magyar és ismerek jó pár világos bőrű és szemű romát is.

Egyszerűen ha tartasz attól, hogy roma, akkor inkább ne ismerkedj vele, keress mást!

3/20 anonim ***** válasza:
36%
Kérdezd meg tőle. Vagy nem mered?
 4/20 anonim ***** válasza:
17%
Ha kulturált családból származik mint roma, nem a suttyó putri fajta, akkor a családja se lehet putri (az egész tuti nem, azokkal meg nem teszi magát). Olvasgass csak el itt, hogy mennyi magyar férfi/nő megüti a putri szintet. Eszed megáll komolyan. :D
2023. júl. 6. 20:10
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező milyen nemű vagy?
2023. júl. 6. 20:11
 6/20 anonim ***** válasza:
48%
Mitől merült ez fel benned?
2023. júl. 6. 20:18
 7/20 anonim ***** válasza:
25%
Itt az oldalon magyar nok ferfiak vannak es sokam a putris ciganyokhoz hasonlitanak tortenetekben.. ember es ember ez ami van.
2023. júl. 6. 20:22
 8/20 anonim ***** válasza:
61%

A romával nem is az a fő gond hogy putris vagy nem putris, mert az derül ki a leghamarabb. Hanem lehet akarmilyen jómodú, kulturált, konfliktushelyzetben jön ki a "vére".

Na meg ahogy a nőkkel bánnak, abban is mind egyforma. Max 1-2 kivetel van.

2023. júl. 6. 20:25
 9/20 anonim ***** válasza:
13%

Hát ez nagyon nagy sztereotípia utolsó, basszus olvassgass már el csak itt mennyi magyar férfi milyen csúnyán bánik el a saját párjukkal.

Nem, nem vagyok vak, tudom, hogy a legtöbb roma a legeslegalsó szinten mozog, de tényleg nagyon sok magyar ember megüti azt a szintet.

Ugyanúgy lehord, leqrváz, megver, mamahoteles, iszákos, buta, nagyon sok magyar férfi/nő, mint a roma.

Csak könnyebb azt írni, hogy a "vére" pedig nem az tehet róla, hanem, hogy milyen ember...

2023. júl. 6. 20:29
 10/20 anonim ***** válasza:
81%

Ne ismerkedj vele

Én is voltam hasonló helyzetben

2023. júl. 6. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!