Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek egzotikus élmény lenne számotokra, ha egy férfiúr roma stílusban ismerkedne veletek?
Figyelt kérdés
Az elméletem: ez a pasi egyesítené magában a romák szenvedélységét a magyarok megbízhatóságával.
Odamenne hozzátok az ujjaival csettintgetve, és közölné:
- Jáj, szép sukár pujarica, hát te olyan csinos vagy, hogy te lehetnél a főműsorszám a nagybátonyi falunapon! Meghívlak egy mitfizetszre, jó?
2020. máj. 18. 12:29
3/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam inkognitóban kérdés tevékenységet folytatni, hogy ne a személyemre terelődjön a figyelem hanem a kérdés irányultságába.
2020. máj. 18. 12:39
5/12 A kérdező kommentje:
Dehát akkor nem nyerné el a jelenlévő hölgyleányok tetszését?
2020. máj. 18. 12:41
7/12 anonim válasza:
Mivel a cigányság 99%-át mélységesen megvetem, ezért nálam két szónál többet meg se hallgatnék, hanem a lehető leggyorsabban odébb mennék és remélném, hogy nem követ.
Fizikai rosszullét fog el az ilyen beszédtől és stílustól.
8/12 anonim válasza:
Hát nekem k...a nem jönne be.. illetve én se romával se más fajjal nem jövök össze
10/12 anonim válasza:
Hol roma stilus az hogy csettintgetve mennek oda hozzád? Ez inkább valami szellemi fogyaték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!