Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyannal ismerkedni, akiről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyannal ismerkedni, akiről nem tudom eldönteni, hogy roma-e vagy nem?

Figyelt kérdés

Teljesen kulturált üzenetben írt ismerkedés céljából, semmi helyesírási hiba, képei alapján sem tűnik egyáltalán ilyen suttyónak de na, nem tudom eldönteni van-e benne ilyen vér vagy nincs..

Tudom, rasszista bunkó állat leszek most a kommentekben, de na, nagyon sok rosszat hallani meg olvasni akár itt is. Eleve ha csak azt nézzük, hogy ott a nőkkel is sokkal másabbul bának általában stb.

Magával a netes ismerkedéssel nincs bajom, volt már így megismert párom több is korábban.

Szóval ha nem tudnátok eldönteni ezt így képekből biztosra, mernétek adni egy esélyt vagy inkább nem?

2023. júl. 6. 20:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%
Előben lehet más lesz. De sztem ebből már nehezen lesz szerelem. Szóval hagyjuk.
2023. júl. 6. 20:33
 12/20 anonim ***** válasza:
13%

Yup, ebből nagy szerelem nem lehet, hiszen már előítelekkel vagy tele, amik valahol jogosak, viszont ha nem vagy rasszista, akkor tudsz különbséget tenni a C és a romák között.

Lehet életed szerelme lenne, de te nem adsz neki esélyt, inkább adsz olyan magyarnak csak azért mert magyar, aki aztán végképp nem fog tisztelni...

Inkább stoppold az ismerkedést vele. Jobban jár nélküled.

2023. júl. 6. 20:39
 13/20 anonim ***** válasza:
79%
Én nem kérdenék rá, mert elég sértő, szerintem meg lehet állapítani azért. Más kérdés hogy vannak emberek akik erre nem képesek, mert azt hiszik barna szeme meg sötét színű haja van az illetőnek akkor már cigány.. barna bőrről meg már nem is beszélve. Akkor Szoboszlai is az? Nem.
2023. júl. 6. 20:57
 14/20 anonim ***** válasza:
24%

A szája szélén, körmein látszik. Na meg tudod hogy hol?!

Kérjél a farkáról képet! Ott aztán egészen biztosan látszik a pigment többlet ha van.

De amúgy ezért sem kellene társkeresőzni. Csupa hulladék ember van ott...

2023. júl. 6. 21:06
 15/20 anonim ***** válasza:
32%

Ohh ajoj vajoj...

A barátnőm nem csinálna belőle problémát, némi pont a roma pasik jönnek be.

2023. júl. 6. 23:38
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Cseréljetek facebookot. Nálam így derült ki 100%-ra, mert a megjelölt képei tele voltak 14 éves fuxos lányokkal pózolósokkal, ami kösz, de nekem nem kell.
2023. júl. 6. 23:43
 17/20 anonim ***** válasza:
71%
Ha már így állsz hozzá, akkor ne.
2023. júl. 7. 09:26
 18/20 anonim ***** válasza:
55%

Ezért jobb élőben . Viszont az ismerkedéseket nézve ha valaki nem szimpatikus neked az simán nem, és az esetek többségében ezek fehér emberek mert azokkal ismerkedtél.A klasszikus idiota ciganyok nem szoktak eljutni a beszelgetesig sem nagyon eloben egy novel. A

ki mar eljut a kedvelesig a masik ember szamara az annyit jelent hogy egyenlő felű emberként tekint rá.

2023. júl. 7. 10:48
 19/20 anonim ***** válasza:
86%

Facebookjábol ha nem titkos akkor ellehet dönteni.

Mindig fényes a cipője, csupa márkás, vagy annak látszó ruhában van. A haja mindig "tökéletesre" belőve. Sok az öltönyös kép. Vastag (arany) lánc, hatalmas kereszttel.

Az ismerősei kb 80%-a nő, ezek 60-80%-a 25 év alatti, vastagon pingált, csücsöritős, pucsítós. A férfiak szinte mind hasonló stilus mint ő.

Kedvenc zenéi az ilyen kis grofó félék.

Ha ezek nincsenek, de mégis roma, akkor viszont a ritka kivételek egyike.

De ha ennyire bizalmatlan vagy, akkor inkább hagyjad.

2023. júl. 7. 10:58
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Kiböffentenéd nekünk hogy férfiról vagy nőről van szó???
2023. júl. 7. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!