Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi után egy héttel keresett a srác, lenne értelme folytatni?
Figyelt kérdés
Volt egy jól sikerült, kellemes randim egy sráccal, akinek látszólag eléggé bejöttem. Vagyis csak látszólag. Ugyanis se másnap, se a következő napokban egyáltalán nem keresett, majd egy hét(!) után megkérdezte, nincs-e kedvem talalkozni. Megalázónak éreztem és nem reagaltam. Szerintetek ha egy férfi ennyi ideig nem jelentkezik, akkor igazam van, hogy nem érdekeltem, nem?2023. júl. 5. 15:01
1/38 anonim válasza:
hát, helyedben hagynám, valószínűleg B opció voltál számára.
2/38 anonim válasza:
Csatlakozom az elsőhöz. Azért legalább üzenetváltás lehetett volna ha érdekled. Lehet több lánnyal is randizik, te most kerülnél újra sorba.
3/38 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Sokat gondolkodtam a randi után, hogy írjak-e neki, de akárhonnan nézem, szerintem a férfi dolga lett volna, plusz ha akart volna valamit, akkor ír egy sort a köv. 3 napban. De konkrétan annyit nem mondott, hogy kösz az estét.
2023. júl. 5. 15:07
4/38 anonim válasza:
Felejtős. Ha igazán érdekelted volna, már aznap keresett volna, megköszönte volna a randit és kezdeményezte volna a következőt.
5/38 anonim válasza:
Én 3 hónap után kerestem, azóta 3 éve is együtt vagyunk.
6/38 anonim válasza:
3# Ezek után én tuti nem írnék neked. Az arcod akkora mint egy ház, az ujjadról meg leesik a gyűrű ha írni kell 2 sort.
7/38 A kérdező kommentje:
Már miért lenne nagy az arcom? 😂 Nem azt mondtam, hogy nyalja ki a fenekemet, miközben én várom a messiast, hanem hogy a férfi dolga lenne a nőt keresni az első randi után.
2023. júl. 5. 15:24
8/38 anonim válasza:
Kérdező ne foglalkozz ezekkel, hidd el ha érdekelnéd keresett volna. Ezen nincs mit szépíteni.
9/38 anonim válasza:
Nem is azon van a hangsúly, hogy egyből “kellett” volna írnia, hanem egyszerűen tény, hogy ha egy férfinak nagyon bejön egy nő, akkor randi után 1 napon belül biztos, hogy keresi. Ha nem így tesz, akkor nem kell neki annyira az a nő. Facts.
10/38 anonim válasza:
És te kerested utána?
Gondolom, nem. Ebből nyilvánvaló, hogy mindkettőtöknek ez csak egy sokadlagos opció lett volna, így szerintem mindketten jobban jártok, ha hagyjátok az egészet a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!