Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy jobban vonzódunk olyan emberekhez, akik nem érdeklődnek annyira irántunk?
Figyelt kérdés
Olvastam valahol erről egy felmérést, hogy ha az ember érzi, hogy nem nyomul rá az illető, sokkal felszabadultabban viselkedik, így vonzóbb lesz. És ez fordítva is igaz. Szerinted?
(Bocs a fogalmazásért, zaklat a macskám.)
2010. okt. 12. 21:55
11/16 anonim válasza:
Jajj, szerintem igen. Én is ilyen vagyok. Amíg érdeklődik irántam egy pasi-akkor is, ha amúgy bejön-, addig egyszerűen nem érdekel, a csillagokat is lehozhatná, de akkor se lennék vele. Viszont amint elkezd eltávolodni és nem keres, nem beszél velem és megszűnik létezni, annál jobban ég bennem a vágy és a szenvedély. És olyankor úgy vágyom rá, hogy amikor tudtára adom, hogy ezért mennyire haragszom rá, akkor magához rántson és megöleljen stb.. De ugyanakkor ez borzasztó dolog sajnos, mert ilyen csak a filmekben van, ezért valószínű sosem leszek 100%osan boldog :(
12/16 anonim válasza:
Velem is így van, megszerzem a csajt és már nem is foglalkozom vele röviden.. meg meg hódítok olyat aki alapból nem tetszik de jó hogy tetszem neki.. ez ilyen
13/16 anonim válasza:
Igen ez így van. Ezért nem szabad ajándékokkal elárasztani a csajokat, meg ezért nem szeretik a jófiúkat, mert onnantól fogva, hogy érzik, hogy megvan a hím, már nem lesz érdekes (persze csak ha nem estek még szerelembe).
14/16 anonim válasza:
aha. Akkor ha most itthon ülök, és leszarok mindent és mindenkit, illetve megyek szórakozóhelyre, stbre, és nem állok szóba nőkkel, meg se próbálom, akkor már mindjárt itt állnak sorba a kapum elött?
15/16 anonim válasza:
vagy egy másik példa. Van egy lány, akivel próbálok egy második randit összehozni. Azt irta, elfoglalt, 100 dolgot csinál, majd ir. 3 hónapja nem irt. Most akkor ha törlöm a küldött leveleit (ezt lehet látni, hála A hálózatnak) akkor azonnal ir majd? Nem hülyeség ez?
16/16 anonim válasza:
Nem ez nem így van.. kedves előző(k).
tegyük fel tetszik egy csaj: befűzted stb minden már a tiéd de folyton a nyakadon lóg meg unod hidd el.. ez olyan hogy ha egy csajnak sok smst sok virágot sok mindent küldesz akkor egy idő után úgy van vele hogy hát ez milyen papucs.. ha meg odamész és beszélsz vele hogy szia mi a helyzet hogy vagy milyen volt a napod és nem az, hogy tessék itt egy csoki de szép vagy akkor egy idő után meg kedvel és utána lehet bókolni.. bocs a fogalmazásért reggel van..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!