Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajok szerint jó pasi vagyok, akkor miért nem érdeklődnek irántam?
üdv a klubban :D Szerintem az lehet a gond, hogy mivel jopasi vagy, azt gondoljak a csajok, hogy barkit megkaphatsz, es mondvan ugysem tesznek semmit, hisz miert pont ők tetszenének neked. így rád várnak.
sajnos én sem tudom az ilyeneket hova tenni, de hát tudod a női agy...csak kombinálni tudnak :)
csajok szerint jó pasi vagy?
mégis lesz*rnak?
akkor nem vagy jó pasi :) csak megsajnáltak
"Én igénylem, hogy a csajok szedjenek fel, mert nem vagyok nagydumás és ezért önerőből nem jönne össze szerintem."
Nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát...
sok csaj azt válaszolta jól nézel ki.-marhára fárasztó kérdés lett volna az hogy "Akkor találkoznánk vmikor?" vagy ilyasmi. 2 csaj nyomult rád az nem tetszett.a nálad rosszabbaknak van kapcsolata-és azok a lányok bejönnének egyáltalán neked?
szerintem téged azok dicsérnek akik neked nem jönnek be.márpedig válogatós f@sznak kutyában a helye
apámat juttatod eszembe ő mindig arra panaszkodik hogy hány nő dicsérte meg újfent csaképpen illúzióromboló az a történetben hogy ilyen dícséretet kb 20évvel fiatalabb nőktől venne jó néven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!