Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy jobban vonzódunk olyan emberekhez, akik nem érdeklődnek annyira irántunk?
Olvastam valahol erről egy felmérést, hogy ha az ember érzi, hogy nem nyomul rá az illető, sokkal felszabadultabban viselkedik, így vonzóbb lesz. És ez fordítva is igaz. Szerinted?
(Bocs a fogalmazásért, zaklat a macskám.)
10ből 9et az izgat ha szarba se veszed.
keserű valóság.
zaklat a macskám:)))))
amúgy szerintem is lehet benne igazság, egyrészt mert lehet, hogy megszabadulsz a másik érdeklődése által kiváltott nyomás alól, és így tényleg fesztelenebb lehet az ember, másrészt meg, mert minden ember szereti, ha meg kell hódítania a másikat.
hülyén fogalmaztam
másik érdeklődése által kiváltott nyomás alatt a megfelelési kényszert értem
Tényleg így lehet gyorsan csajt szerezni amúgy... Bár elég gáz, hogy ez így működik, sőt akkor a legnyerőbb a helyzet, amikor már a csaj azt mondja, hogy egy paraszt vagy! Hihetetlen, de így van...
Van is erre egy mondás, amit csajok írogatnak, és még büszkék is rá...
Köszönöm a válaszokat. =)
Utolsó, melyik az a mondás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!