Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaz, hogy jobban vonzódunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy jobban vonzódunk olyan emberekhez, akik nem érdeklődnek annyira irántunk?

Figyelt kérdés

Olvastam valahol erről egy felmérést, hogy ha az ember érzi, hogy nem nyomul rá az illető, sokkal felszabadultabban viselkedik, így vonzóbb lesz. És ez fordítva is igaz. Szerinted?

(Bocs a fogalmazásért, zaklat a macskám.)

2010. okt. 12. 21:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Ez az egyik hiba a női software-ben!
2010. okt. 12. 21:59
 2/16 A kérdező kommentje:
Első, ezt pasikon is észrevettem már néhányszor. =)
2010. okt. 12. 22:00
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen,szetem is igy van én igy csajozok :D elsö egy két alkalomal felhívom magamra a figyelmet majd utána nem foglalkozok az illetövel 60-70% be jön (=
2010. okt. 12. 22:01
 4/16 Pedobearrr ***** válasza:
100%

10ből 9et az izgat ha szarba se veszed.

keserű valóság.

2010. okt. 12. 22:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

zaklat a macskám:)))))

amúgy szerintem is lehet benne igazság, egyrészt mert lehet, hogy megszabadulsz a másik érdeklődése által kiváltott nyomás alól, és így tényleg fesztelenebb lehet az ember, másrészt meg, mert minden ember szereti, ha meg kell hódítania a másikat.

2010. okt. 12. 22:05
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

hülyén fogalmaztam

másik érdeklődése által kiváltott nyomás alatt a megfelelési kényszert értem

2010. okt. 12. 22:06
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, ebben van igaz, nem is kevés. Velem is sokszor volt ez. Odavoltam egy srácért, aztán megmondta, h nem akar semmit. Erre egy két évre rá, ő kezdett el érdeklődni, meg elhívott fagyizni, ilyenek. Csak az a ciki, hogy akkor már engem nem érdekelt egyáltalán:/
2010. okt. 13. 14:31
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg így lehet gyorsan csajt szerezni amúgy... Bár elég gáz, hogy ez így működik, sőt akkor a legnyerőbb a helyzet, amikor már a csaj azt mondja, hogy egy paraszt vagy! Hihetetlen, de így van...

Van is erre egy mondás, amit csajok írogatnak, és még büszkék is rá...

2010. okt. 13. 14:46
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. =)

Utolsó, melyik az a mondás?

2010. okt. 13. 15:34
 10/16 anonim ***** válasza:
"Semmibe vesszük azt aki rajong értünk...de rajongunk azért aki tudomást sem vesz rólunk...."
2010. okt. 13. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!