Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy ilyen vagyok?
A haverok szerint én puhap*csű vagyok, mert nem úgy bánok a lányokkal, ahogyan ők. Ők, hogy is mondjam eléggé bunkók a lányokkal, én viszont tiszteletet mutatok feléjük (már aki megérdemli). Ma is pl. ülünk a buszon, mire kiértünk a városból óriási tömeg lett rajta és pont mellettem álldogált egy lány, (aki elég régóta tetszik nekem) én pedig felálltam és átadtam neki és a bnőjének a helyet és láttam rajta, hogy jólesik neki. Mikor leszálltunk a buszról a haverok egyből keménykedtek, hogy ne legyek már ilyen kis tuytimutyi + nyalis, hogy átadom a helyet a többinek. Akkor a múlthéten hazafelé kiálltam egy lány mellett, mert a brazilok fogdosták. Akkor is elhordtak mindenféle puhány p*csnek a haverok + nevettek rajtam és elkezdik, hogy látod, ezért nincs neked csajod, mert még tőlük is érzékenyebb vagy...
Nem tudom, lehet, hogy igazuk van? De én nem tudok bunkózni egy lánnyal sem, még azzal sem, aki esetleg megérdemelné. És ha azt látom, hogy egy nőt bántanak vagy bármi ilyesmi, akkor egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne segítsek neki, és nem azért segítek, hogy ezzel benyaljam magam nála.
Szóval tényleg nem tudom, hogy most melyik a jó? Legyek én is olyan bunkó barom, mint a haverjaim?
Attól, hogy most feltesszük a kezünket, hogy mi is ilyenek vagyunk, neki nem lesz jobb,és nekünk se.
Nem tudom ki olvasta a Fekete macska képregényt. A csajok is így vannak.
-Brühühü nincs pasim, minden csávó kihasznál brühühü.
-Itt vagyok én, normális vagyok,a tenyeremen hordozlak, megteszek érted mindent.
-Jó de te sz@rul nézel ki.... (másik változat a nincs elég pénzed,nem vagy menő/raj/laza, vagy ezek kombinációja)
Ittaz "eredeti":
Nem azt mondom ne legyenek igényeik. De azért mindenki nézzen magába néha.
Te meg próbálkozz, egyszer összejön. Te vagy a normális. Ez a viselkedés a normális, nem a haverjaid látják jól a dolgot.
Te gondolkodsz normálisan!
A haverok azt mondják rád, hogy puhap*csű vagy, meg puhány? Azok után, hogy megvédtél egy csajt az eszkimóktól? Ne hülyéskedj, szerintem pont te vagy a férfias és ők a puhányok. Elég kevés srác van, aki nem futamodik meg a norvégok láttán.
Amúgy amikor megvédted a csajt akkor mit mondott? Ekkor kellett volna megkérdezned, hogy "meghívhatlak egy kólára".
Abban van igazuk a barátaidnak, hogyha barátnőt akarsz, akkor neked kell lépned. De szerintem a hozzáállásod nagyon becsülendő.
Ami a lányt illeti aki azt mondta a hátad mögött, hogy nem vagy szép. Nos ez egy dolog, ezt el kell fogadni. Nincs olyan ember a Földön, aki mindenkinek tetszene, még ándzselína dzsóli sem tetszik mindenkinek :D
Maradj ilyen, maradj egyéniség, és ne kövesd a barátaid által mutatott példát. Egy kis több kezdeményezőkészség,és máris sínen vagy!
Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!