Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizás: Ebben az elkorcsosul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizás: Ebben az elkorcsosult világban (Tinder, egyájszakázás, stb) gáz elkérni egy potenciális partnertől orvosi bizonylatot STD-szűrésről?

Figyelt kérdés

Újra szingli lettem. Én az ilyen régi vágású ember vagyok hogy a szerelemben hiszek meg a hűségben, stb. Még soha nem volt egyéjszakás kalandom sem. A korosztályom (28-35 év) minden hétvégén mással bújik ágyba, engem ettől kiráz a hideg.

Nekem eddig 1 párom volt, vele is veszítettem el a szüzességem. Félek az evilági randizástól, ettől a moráltól és persze a rengeteg szexuális úton terjedő betegségtől. Az már szinte norma hogy mindenkinek volt már 28 partnere, abból 25 egyéjszakás…

Gáz kérni STD szűrést? Aki hasonló beállítottságú mint én, ti hogy csináljátok, hogy randiztok? Sajnos senki idegenben nem lehet megbízni…

2023. jún. 25. 15:29
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
58%

Igen, nem véd mindentől az óvszer sem.

De akkor küldd el vervetelre is, tüdőszűrésre, meg minden egyéb kivizsgálásra, mert nemi betegségen kívül meg annyi mindent el lehet kapni.

2023. jún. 26. 06:39
 32/39 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom. Nekem inkább ijesztő a hozzáállásod. Nincs probléma az std szűréssel, bár én abban az esetben csinàltatnám meg, mikor elhagyjuk a kezdeti óvszeres szexet. Viszont nem tudnék olyan emberre potenciális partnerként tekinteni, aki ennyire felsőbbrendűnek gondolja magát attól, hogy csak egy valakivel szexelt. Gyerekes hozzáállás. Egy embertől is el lehet kapni nemi betegséget. Nem attól lesz valaki kevésbé hűtlen vagy megfelelő társ, hogy hány partnere volt.
2023. jún. 26. 07:28
 33/39 A kérdező kommentje:

32- egyáltalán nem érzem magam felsőbbrendűnek vagy jobbnak másnál. Saját baráti körömben férfiak/nők számolnak be a saját statisztikájukról. Mivel most megint kikerültem a randizós közegbe egyszerűen félek. Szerintem nagyon sok embernek van STD-je mert a nagy számok és keveredés alapján nem lehet másra gondolni. Csak ugye jópár STD lappang, méghozzá évekig.

Tőlem mindenki azt csinál amit akar meg azzal fekszik le akivel akar, nekem az a nem mindegy hogy engem ki fog emiatt megfertőzni. (Persze feltéve én is 100% fertőzésmentes vagyok amit szűrést én is természetesen megcsinálok, nem csak elvárom.)

2023. jún. 26. 07:43
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak ijesztgetni, én egy olyan nő vagyok, aki már szinte az összes STD-n átment, több fajtából komplikációim is lettek. Mindegyiket 2 db komoly kapcsolatból szedtem össze, ahol a bizalom miatt eszembe sem jutott volna tesztet kérni (egyéjszakásom soha nem volt...). Ma már kérek, hiába a gumi (hpv ellen pont semmit nem ér). Mondjuk azóta egyik ismerkedésem sem jutott el szexig, de mindegyik készségesen ment volna szűrésre.

Egy gond van ezzel, hogy az STD szűrés pár db nem komoly betegséget szűr, a komolyabbakat vérből lehet csak. Ez azt jelenti, hogy STD 40 ezer, vérből nemibetegségek is 40 meg a HPV szűrés is kb 20 ezer. Szóval ez lesz a gáz nekem, hogy kijelenteni, ha szexelni akarsz, az minimum 100 ezer. De én lazán el fogom ezt kérni, tekintve hogy több százezrem ment ezeknek a kezelésére + műtétem is volt. A medicovernél van ilyen kombinált szűrés. Szerintem aki komolyan gondolja, annak nem lesz ez probléma. Sőt, a legtöbb férfi is kapott már el ilyeneket, ezért még örültek is neki, hogy mennénk közösen szűrésre szex előtt.

Egyébként azt nem értem, hogy pl a melegeknél ez teljesen természetes, hiába gumiznak, míg látod mennyi heteró felháborodott a válaszokban. Remélem idővel nálunk is természetes lesz a szűrés.

2023. jún. 26. 11:30
 35/39 anonim ***** válasza:
36%
A kéréseddel semmi gond nincs, a lekezelő, magasztos stílusodtól viszont a hideg ráz.
2023. jún. 27. 14:55
 36/39 anonim ***** válasza:
26%

Szexelj gumival. Ha meg majd komolyodik annyit a dolog, akkor nem gáz erre se rákérdezni, de ha nekem pl elsőnek egy ilyet bevágnál, biztos, hogy el se jutnánk az ágyig. Eleve a feltételezés sértő, hogy egyrészt olyannak nézel, aki kb boldog-boldogtalannal összefeküdt, másrészről meg hogy még ráadásul olyan felelőtlen hülyének is, hogy mindezt rendes védekezés nélkül tettem. Ez a fajta általánosítás meg egyébként külön gáz szerintem, és sehogy se veszi ki jól magát, mert 2 dolgot sugallhat: vagy magadból indulsz ki, és szedtél már össze te is mindenféle nemibajt (függetlenül a szendeszűz dumától), vagy pedig mindenkiről a legrosszabbat feltételezed már ismerkedésnél is, ami megkeseredett jellemet vetít előre.

Viszont, hogy valami jót is mondjak. Jellemzően akik tudatosan csak 1-2 éjszakás kalandokat keresnek, pontosan ők szoktak azok lenni, akiknek a szemük se rebben egy ilyen kérésre, sőt valószínű nélküled is csináltattak a közelmúltban ilyen szűrést.

2023. jún. 27. 22:14
 37/39 anonim ***** válasza:
78%

Egyrészt igazad is van, másrészt én mégsem folytatnám azzal, aki ilyet felhoz, mert valahogy zavarna. Nekem is 1 partnerem volt eddig minden téren, Ő is későn jött, 36 éves voltam. 5 évig voltunk együtt. Most elindult valaki egy másik emberkével, aki egy hosszú kapcsolatból jött, és meglepne, ha ilyet kérne.

Ugyanakkor még egyszer mondom: megértem.

2023. jún. 28. 08:34
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Jó ötlet. Szerintem alap kellene legyen. Amúgy mennyibe kerül, vagy ingyen van ez?

Az biztos hogy akkor is lehet gond ha neked 1 kapcsolatod volt, annak mondjuk 2, és abból az egyik a fél országgal lefeküdt. Elég ennyi hozzá.

2023. aug. 3. 12:58
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha gumit használsz, akkor is elkaphatsz valamit orálisan vagy más testrészen, pl. HPV.
2023. aug. 4. 07:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!