Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosan mennyi idő kell ahhoz, hogy el lehessen dönteni, hogy van elég közös bennetek a potenciális párotokkal, vagy jobb elengedni a dolgot?
#2 vele hogy alakult a kapcsolatod?
Nekem is hasonló kezd kibontakozni, de ő bizonytalan.
Nem tudom, hogy csak rámenős volt, vagy mással is ilyen, vagy velem... én is nehezen nyílok meg, de vele teljesen biztonságban érzem, éreztem magamat.
Távolról ismertem egy fél éve, mikor elkezdtünk randizni. Randi előtt nem sokkal (1 héttel kb) kezdtünk el sokat beszélgetni, de addigra mindketten tudtuk, hogy mi a szándék.
Az első randira is úgy mentem, hogy jó esélyt láttam arra, hogy tartós kapcsolatunk legyen.
Ekkor még nagyon bizonytalan voltam, még nem alakultak ki érzések.
Kb a 4. randi után tudtam igazán elengedni magam, aztán az első randitól számítva kb egy hónap kellett ahhoz, hogy szerelmes legyek, és párkapcsolatnak hívjuk a kapcsolatunkat. Eddigre már bőven úgy gondoltam, hogy ez egy tartós kapcsolat lehetősége. (Persze, még elb.szhatjuk, de valószínűbb, hogy nem fogjuk). A közös jövő, meg hasonlók 3 hónap után kezdett feljönni (ki mennyi gyereket szeretne, hol éljünk stb). Ennek komolyabb tervezése (közös költözés külföldre - egyetem miatt) fél év után.
Nem tudom, nekem ő az első párom (én is neki). Korábban mindenkiről el tudtam dönteni randi előtt (általában hosszabb ismeretség azért volt), hogy nincs jövőnk. Persze sosem tudom meg, hogy igazam volt-e, de nem bánok semmit.
21N
A testi vonzalom az hamar eldől.
A többi a kérdés. Az pedig már több idő. Ha tetszik és szimpatikus az illető akkor türelmes vagyok és adok neki 5-6 találkozót amit hívhatsz randinak is, ami akár egész napos is lehet
Most úgy tűnik, hogy jó pár tulajdonságát kitudnám pipálni egy személynek, hogy megfelelt, megfelelt... ezt az ízlésemre vonatkoztatva.Csak a bökkenő a távolság, és nem mindig lehet ezt csak úgy áthidalni, és itt meg akad a sztori.
Vagy a másik esett a korkülönbség, néha tényleg könnyen önhibán kivül elbukik az ismerkedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!