Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizás: Ebben az elkorcsosult világban (Tinder, egyájszakázás, stb) gáz elkérni egy potenciális partnertől orvosi bizonylatot STD-szűrésről?
Újra szingli lettem. Én az ilyen régi vágású ember vagyok hogy a szerelemben hiszek meg a hűségben, stb. Még soha nem volt egyéjszakás kalandom sem. A korosztályom (28-35 év) minden hétvégén mással bújik ágyba, engem ettől kiráz a hideg.
Nekem eddig 1 párom volt, vele is veszítettem el a szüzességem. Félek az evilági randizástól, ettől a moráltól és persze a rengeteg szexuális úton terjedő betegségtől. Az már szinte norma hogy mindenkinek volt már 28 partnere, abból 25 egyéjszakás…
Gáz kérni STD szűrést? Aki hasonló beállítottságú mint én, ti hogy csináljátok, hogy randiztok? Sajnos senki idegenben nem lehet megbízni…
De amúgy ezzel indítani az ismerkedést szerintem elég gaz. Mármint amúgy sem gumi nélkül szexel az ember friss kapcsolatban.
És attól, hogy valaki tinderezik, miért lesz krva vagy laza erkölcsű? Rengeteg ismerősöm találta meg ott a férjet/feleséget.
Neked is bármi bajod lehet, hiába csak egy emberrel voltal :D
8 már leírta világosan hogy ő is mutatna tesztet.. szerinted aki mástól kéri, az önmagára nem igényes?
lehet tinderről házasodtak, de előtte ők is mind használhatták másra is az appot, ne legyenek illúzióid
De miért lenne valakinek attól több partnere, hogy tindert hasznal? Nem értem az összefüggést :D tehát aki a való életben ismerkedik, az nem dug jobbra balra csak az, aki tinderen van fenn.
Hat én igényes vagyok magamra, mégsem jutna eszembe hogy úgy ismerkedjek, hogy randi előtt kérjek a másiktól egy negatív tesztet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!