Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizás: Ebben az elkorcsosul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizás: Ebben az elkorcsosult világban (Tinder, egyájszakázás, stb) gáz elkérni egy potenciális partnertől orvosi bizonylatot STD-szűrésről?

Figyelt kérdés

Újra szingli lettem. Én az ilyen régi vágású ember vagyok hogy a szerelemben hiszek meg a hűségben, stb. Még soha nem volt egyéjszakás kalandom sem. A korosztályom (28-35 év) minden hétvégén mással bújik ágyba, engem ettől kiráz a hideg.

Nekem eddig 1 párom volt, vele is veszítettem el a szüzességem. Félek az evilági randizástól, ettől a moráltól és persze a rengeteg szexuális úton terjedő betegségtől. Az már szinte norma hogy mindenkinek volt már 28 partnere, abból 25 egyéjszakás…

Gáz kérni STD szűrést? Aki hasonló beállítottságú mint én, ti hogy csináljátok, hogy randiztok? Sajnos senki idegenben nem lehet megbízni…

2023. jún. 25. 15:29
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is 1 kapcsolatom volt eddig, de nem tudom, nekem ez olyan... rossz érzésem van tőle.
2023. jún. 25. 16:46
 12/39 anonim ***** válasza:
0%
A Tinder a parádézó, infantilis bohócok oldala, sokat elárul rólad is, ha oda jársz!
2023. jún. 25. 16:52
 13/39 anonim ***** válasza:
35%
óvszer, csókolózni nem kell, orál is felejtős és nincs para.
2023. jún. 25. 16:54
 14/39 anonim ***** válasza:
34%

Aki jól néz ki es jo képei vannak fent az akár minden nap 5 emberrel is szexelhetne. Élőben azert ez nem ilyen egyszerű.

De olyantól is el lehet kapni valamit, mint a kérdező, mert mondjuk megcsalta az exe.

Én becsülöm aki igy gondolkodik, teljesen jogos a kérésed.

2023. jún. 25. 17:15
 15/39 anonim ***** válasza:
78%

12

Köszi, ott ismerkedtem meg a volegenyemmel, úgyhogy igazán nem érdekel, hogy SZERINTED mit mond el rólam az oldal :D

2023. jún. 25. 17:34
 16/39 anonim ***** válasza:
0%

15.

Azt nem mondtam, hogy két idétlen, parádézó bohóc nem jöhet ott össze. (Amúgy nagy-nagy fúj, ha elképzelem!)

2023. jún. 25. 17:37
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas vagy :D miért lennék idétlen? Azért, mert személyesen nem volt lehetőségem ismerkedni az egynemű környezet miatt?
2023. jún. 25. 17:40
 18/39 anonim ***** válasza:
0%

17.

Nem ezért, hanem mert első gondolatod "A Tinder" volt, valami normális oldal helyett!

2023. jún. 25. 17:41
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegen hordozzák tünetmentesen, sokaknak eszükbe se jut hogy létezik ilyen és hogy velük is megtörténhet, még akkor sem ha aktívan élnek szexuális életet.
2023. jún. 25. 17:45
 20/39 anonim ***** válasza:
24%
nem gáz lol, bár az fura hogy ilyen szavakkal írod körül azt, amibe nemsokára te is örömmel beleveted magad
2023. jún. 25. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!