Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag feletti külsejű nőt is offolhatnak első randi után?
Figyelt kérdés
Izmos vékony nő vagyok, elég kapós, sosem volt még olyan, hogy egy pasi ne akart volna minimum megdugni. Így is előfordulhat, hogy egy pasi nem jelentkezik többet első randi után?2023. jún. 24. 11:59
11/23 anonim válasza:
Rajtad is múlik, mennyire veeszed komolyan a másik felet, így én nem offolnálak.
12/23 anonim válasza:
Mindenkinél van szebb. A netes ismerkedők egyszerre több vasat tartanak a tűzben. De az is lehet, hogy játszmázik.
13/23 anonim válasza:
Hát kicsit nagy az arcod kérdező! Viszont egyben egy alsó polcos árucikket is csináltál magadból. Miért? Ki vagy te hogy a lábaid előtt heverjen a világ? Hatalmas erény hogy mindenki meg akarna dugni! Az a helyzet, hogy ezt egy átlagos nő is elmondhatja. Na jól van, menj a sorozat randikra, hátha az egód kinövi a Galaxist.
14/23 anonim válasza:
"Hatalmas erény hogy mindenki meg akarna dugni! Az a helyzet, hogy ezt egy átlagos nő is elmondhatja."
Az a férfiak szégyene, hogy olyan olcsó r.banc a legtöbbje, hogy nekik mindegy kivel használtatják magukat :D
16/23 anonim válasza:
Én hányok a dumádtól, kétlem hogy te bármilyen szintet is megütnél!
17/23 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Nem lehet mindenkinek tetszeni, ez így van rendjén. Csak korábban nem volt velem még ilyen, ezért furcsálltam :D
2023. jún. 24. 19:59
18/23 anonim válasza:
17.
Kíváncsi vagyok mostmár, küldesz képet? (Nő vagyok, bármilyen hihetetlen.)
Hogy mire a nagy egó. :)
19/23 anonim válasza:
Nem Te voltál az esete, nagyjából ennyi lehetett. Van ilyen és lehet, hogy veled most fordult elő ilyen először. Ettől még ugyanúgy jó nő vagy, fölösleges ezen ábrándoznod.
20/23 A kérdező kommentje:
Nem küldök képet. Igen, valószínűleg csak nem voltam az esete. Nekem sem az esetem minden jó pasi.
2023. jún. 24. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!