Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ilyen ruci randevúra, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen ruci randevúra, mit gondoltok? (25/n)

Figyelt kérdés

Hogy áll?

[link]

[link]

2023. jún. 22. 18:06
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
42%
Nekem tetszik, csak a kivágás ugyebár a férfi szerint felhívás lehet a keringőre... De nem ribis még egy kicsit se, maximum ha félreérti és te nem akarsz szexelni, vagy olyasmit, akkor állítsd le. :D
2023. jún. 22. 18:07
 2/60 anonim ***** válasza:
83%
Nekem kicsit öregasszonyos a mintája, de te szép vagy ettől függetlenül
2023. jún. 22. 18:13
 3/60 anonim ***** válasza:
26%
Egy ilyen ruha egyértelműen felhívás keringőre.
2023. jún. 22. 18:33
 4/60 anonim ***** válasza:
59%

Ennél qrvásabb ruhában is mentem már randira (pl [link] ), mégsem tartott érte soha, senki lotyónak a 83 éves nagyanyámon kívül és senki nem viszonyult hozzám úgy miatta, mint egy kanos paraszt, aki elé friss húst raktak.

Lehet nem taplókkal kellene randizni és akkor nem egy ruhán múlna a sorsotok

2023. jún. 22. 18:35
 5/60 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ha valaki szétnéz az utcán ettől sokkal kihívóbban öltözködnek. Szerintem nagyon dögös és pont jó. Nekem egyedül a szín ami nagyon absztrakt és nem olyan üde hatást keltő. Nem vagyok homár csak szeretem a szépet 🤣

Az biztos, hogy nem csak a ruha dögös kedves kérdező😀 nem kell a para jó lesz. F32

2023. jún. 22. 18:40
 6/60 anonim ***** válasza:
45%

Vége lesz a partnernek. De szerintem tőled bármilyen ruhában...

Egyúttal ennyit arról, hogy egy ocsmány nő is "rengeteget" tud javítani a helyzetén sminkkel, frizurával, ruhával, egyéb optikai tuningokkal. Hagyjuk már a pcsába. Íme egy genetikailottó-nyertes nő. Nincs sztárfodrász által kreált frizurája, feltételezhetően profi sminkes munkájának sincs nyoma az arcán, és nem is a ruhán múlik, hogy brutál dögös-e vagy sem. Ja, ki ne hagyjuk, ha a körme natúr és tök rövid lenne, az sem tenné egy fikarcnyival sem kevésbé vonzóvá, ennyit számít az is. Aki meg bukott a genetikai lottón, mint én, az bszakodhat akármennyit az említettekkel, szrból nem lehet várat építeni.

2023. jún. 22. 18:40
 7/60 anonim ***** válasza:
56%
#12 végig helyeseltem amit írtál de amikor leesett, hogy nő vagy khm. Nem kell ilyen szinten befordulni szerintem.
2023. jún. 22. 18:42
 8/60 anonim ***** válasza:
70%
Nekem tetszenél. Sok sikert :)
2023. jún. 22. 18:47
 9/60 anonim ***** válasza:
58%
13, miért, mit számít, hogy nő vagyok? Ez a valóság, nincs értelme ámítania magát az embernek, reálisnak kell lenni. És ahogy a saját helyzetemet nem szépítem, úgy lefikázni sem fogok irigységből egy bombázót.
2023. jún. 22. 18:52
 10/60 anonim ***** válasza:
32%

Nekem ez közönséges, főleg ismerkedési fázisban. A csávó semmi másra nem fog figyelni így, meg valóban azt hiheti hogy egy ilyen magamutogató csajt csak megfektetni kell.

Szerintem ezt tartogasd arra az időkre mikor már együtt vagytok.

Ettől függetlenül csinos vagy, nehogy félreértsd. De én egy kevésbé kivágott ruhát javasolnék inkább.

2023. jún. 22. 18:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!