Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen ruci randevúra, mit gondoltok? (25/n)
2023. jún. 22. 18:06
21/60 anonim válasza:
Nőként írok, szerintem nagyon csini.
22/60 anonim válasza:
Szerencsés a randipartnered. :)
23/60 anonim válasza:
Gyerekek, áruljátok el, mi ebben a bombázó, de komolyan. A csaj arcát nem is látjuk ugye, az alakja átlagos (nagyon sok ilyet látok, rokon lányok, munkatársnők).
A ruha nekem inkább egy köntösre hajaz.
Kérdező, nyugtass meg, hogy klímás helyre mentek. (32 fokban hosszú ujjú nem semmi.)
F/33
24/60 A kérdező kommentje:
Rövid séta után klímás helyre megyünk igen. :)
2023. jún. 22. 20:03
25/60 anonim válasza:
Jó a ruha, és jól is áll rajtad. N
26/60 anonim válasza:
Azt, hogy meg fogsz gyulladni, rád fog tapadni. Nekem nem tetszik a mintája, de csinosan áll.
27/60 anonim válasza:
Nyilván nem a legnagyobb melegben mennek sétálni, gondolom ez logikus. :D
28/60 anonim válasza:
Első randi? Egyáltalán, hova mentek? Egyébként szép ruha, és nagyon jó alakod van, de én ebben a melegben még éjfélkor sem venném fel.
N
29/60 anonim válasza:
Ez öt perc séta alatt rád tapad, utána cseszheted a klímás helyet.
30/60 A kérdező kommentje:
Második randi. Séta, aztán vacsi étteremben. :) Ez a terv.
2023. jún. 22. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!