Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen ruci randevúra, mit gondoltok? (25/n)
2023. jún. 22. 18:06
11/60 anonim válasza:
Csábításhoz teljesen jó így kirakni. De ismerkedéses fázisban nagyon gáz és valahol tiszteletlen is a partnerral akinek így nyilván ciki lesz állandóan arra figyelni hova ne nézzen, satöbbi.
12/60 anonim válasza:
Ez a ruha max az amish szüzek között felhívás keringőre. Nekem csak annyi problémám van vele, hogy ilyen melegben sok lenne, de ha autóval mész klímás helyre, akkor annyira ez nem gond.
13/60 anonim válasza:
Aranyos,ámbár némileg csibész!
14/60 Sunshinedoll válasza:
Az én személyes ízlésem alapján ez a ruha túl kihívó - nekem -, de csinos vagy és jól áll neked, sok sikert :)
15/60 anonim válasza:
Szerintem asszonyos. Rövidben aranyos lenne.
17/60 anonim válasza:
Ez a ruha felhívás keringőre??? Bszki, ez egy hosszú ujjú és ha jól látom bőven térd alá leérő ruha, mi az anyám a kihívó ezen? 🤦🏻♀️ Jó hogy már nem szkafandert húzzon az ember, de némelyik barom tuti azt is túl kihívónak találná. Ész megáll, de tényleg.
Kérdező csinos vagy, ne foglalkozz ezekkel, sok sikert a randidhoz!
18/60 anonim válasza:
Csak ne izzadj bele. Nagyon muanyag.
19/60 anonim válasza:
Kicsit csibészes, pribékes, de gondolom azért te sem vagy szent. Szerintem teljesen jó lesz.
20/60 anonim válasza:
Szerintem nagyon csinos vagy, de első-második randira szerintem ez a ruha túl sok.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!