Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen elvárásaid vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen elvárásaid vannak udvarlási fázisban? Nemet és kort írjatok.

Figyelt kérdés
Akár a nő, akár a férfi irányában.

2023. jún. 23. 06:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%
És a válaszok alapján majd összeállítasz magadnak egy beetetési tutorialt, kérdező?
2023. jún. 23. 06:37
 2/16 A kérdező kommentje:
Ezt hol írtam? Nincs így, nyilván nekem is megvannak a saját elképzeléseim ilyentéren. Csak szimplán érdekel a téma.
2023. jún. 23. 06:42
 3/16 anonim ***** válasza:
63%

Hívjon el randira ne hezitáljon és ne kapartasson nő létemre hogy én hívjam és talán kegyeskedik igent mondani.

Lehetőleg ne ingyensétára mert abbol ugy érzem nem is erdeklem unalmában nagynehezen megmizdult csak mintha nincs ló jó a szamár esete lenne.

Legyen oda vissza kommunikácio ne csak magáról beszéljen mintha én mégcsak nem is érdekelném.

Tudjon esetleg flörtölni legyen kémia (de ez vagy jön belőle vagy nem)

Latszodjon rqjta hogy szívesen van velem

Randi után már rögtön írjon hogy köszi hogy voltal jol erezte magát vagy vmi ne az legyen h9gy megvolt a randi aztán le se ejt es jelentkezik 3-5 nap mulva vagy 1 hétre rá egy mizuval.

Ha meg nem tetszik azt ugy is közlöm.

2023. jún. 23. 06:52
 4/16 anonim ***** válasza:
73%

Nő vagyok. Ne nekem kelljen egy hétig célozgatni, hogy hívjon már el. Első randin fizessen ő, igen fiúk sajnálom akinek gondot okoz 3 ezer forintot rákölteni egy nőre de ez van. Utána írjon még aznap hogy jól érezte magát (ha tényleg jó volt), majd beszéljünk meg újabb talit, de ezt felvetheti már a randin is. Közeledjen, érintsen meg, ne féljen attól, hogy én közelebb ülök hozzá pl. Ha harmadik randin sincs csók felejtős. Ja és amióta először ír nekem mindennap beszéljünk amennyit csak tudunk, ha csak este 10kor kérdezi meg, mi van velem, azzal nem tudok mit kezdeni, mert ő nem akar velem beszélni. Legyünk folyamatos kapcsolatban ha időnk engedi. Ne tűnjön el. Én is keresem a férfiakat, de nem akarom mindig én. A szexet ne hozza fel addig amíg nem csókolóztunk és azután se ilyen direkt módon, hanem mondjuk beszéljünk meg egy együttalvást, ebből tudni fogom, mit szeretne.

A halálom az a férfi aki mindennel vár meg keveset jelentkezik. Már az írásos szakaszban offolom, ha csak kétnaponta ír két mondatot aztán ráfogja arra hogy jaj hát ő 8 órát dolgozik (én is), lakást felújít, edz, stb... Mindenkinek van egy egybefüggő fél vagy egy órája egy nap, ha máskor nem, lefekvés előtt.

2023. jún. 23. 07:44
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Ja kort nem írtam, 28 vagyok. Amit még kifelejtettem, hogy normálisan tudjon beszélgetni. Ne interjúztasson és ne csak magáról beszéljen, tudjon szünetet tartani két mondat között, engem is hallgasson meg, de az se jó, ha ő meg sem szólal, mert annyira izgul. Felnőtt férfi ne izguljon annyira, hogy leblokkol, ha nővel találkozik.
2023. jún. 23. 07:48
 6/16 anonim ***** válasza:
97%
A nő adjon valamilyen pozitív visszajelzést néha.
2023. jún. 23. 08:14
 7/16 anonim ***** válasza:
30%

Szeretném kiemelni, hogy ez csak az én véleményem, de szerintem minden férfinak érdemes lenne megfogalmaznia magának, hogy mit visel el a másik nemtől és mit nem. Erre jó példa lehet az alábbi néhány gondolat, amennyiben nem csak a szex a cél.

Online ismerkedésnél:

-Minél előbb találkozzatok és ne pazarolja az idődet 1 hét írogatással, max 1-2 nap

-Most így ebben a melegben nyilván beültök valahová, de akinek amúgy "kevés" a séta az első randira az felejtősnek kellene lennie, az egy hatalmas redflag

-A lány ne csak 1 szavas válaszokat adjon, akinél atomfizika kitalálni hogyan induljon be a beszélgetés, az kuka

-Az nem mondd semmit, ha a lány azt írja/mondja hogy "komoly"🤣 kapcsolatot szeretne, virágszál, ha 1 hónapja vagy együtt valakivel, az a kapcsolat hogy komolyabb mint bármely másik? Nem az a komoly amikor már relatív régóta ismeritek egymást és hosszú távra terveztek? Agyhalál. Az nyilván más ha valakivel szexkapcsolatban vagy, de akkor azt mondd hogy az nálad felejtős.

-Bármi ami politika, mennyit keresel, mikor volt utoljára kapcsolatod, egyedül laksz-e, van-e jogsid kérdések felejtősek az első randin, nemhogy írásban🤣. Egyik félnek se szabadna ezekről kérdezni/beszélni.

-Tiszteld a másik félt, ha a lány nem tisztel, akkor off

-Ha valami miatt nem akarsz tovább ismerkedni ne csak ghosting legyen, hanem mondd meg vagy írd meg hogy viszlát legalább, ennyivel tartozol, ha napokig pazarlod a másik idejét, de ez nyilván lányokra vonatkozik elsősorban,

-Ha valami nagyobb lélegzetvételű randin voltatok, mint pl fagyizás, akkor legyen már a lányban annyi, hogy kifizesse a saját részét, ennek tök alapnak kellene lennie. Meg amúgy is lehet, hogy a fiú visszautasítja ezt és állja az egészet.

-Férfiként nyilván elvárt, hogy te írsz először, de a csaj is ugyanúgy megtehetné ezt, ha ez ekkora probléma, akkor minek ismerkedik egyáltalán?

Személyes ismerkedés:

-Igazából a fentiekben egy csomó minden érintve lett, de a JELEK nagyon fontosak, szóval legyen már képes a lány szemezni, meg mosolyogni, ne csak akkor bámuljon amikor nem néz a pasi

-Igen nőként is oda lehet menni, senki se fog berepülni az ablakodon. Még csak nem is kell megszólítani se feltétlen pl egy buliban odamész táncolni és ha a palinak tetszel tuti megszólít, aztán félre tudtok menni egy csendesebb helyre beszélgetni

2023. jún. 23. 09:35
 8/16 anonim ***** válasza:
35%
Legyen normális és szép. Mást nem várok el. Sokaknak ez is túl sok.
2023. jún. 23. 10:03
 9/16 anonim ***** válasza:
60%

"Minél előbb találkozzatok és ne pazarolja az idődet 1 hét írogatással, max 1-2 nap

-Most így ebben a melegben nyilván beültök valahová, de akinek amúgy "kevés" a séta az első randira az felejtősnek kellene lennie, az egy hatalmas redflag

-A lány ne csak 1 szavas válaszokat adjon, akinél atomfizika kitalálni hogyan induljon be a beszélgetés, az kuka"

Tehát azonnal találkozz egy idegennel, és dobd, ha nem tudtok miről beszélni.

Mit jelent, ha valaki nem akar sétálni, mesélj.

2023. jún. 23. 11:23
 10/16 anonim ***** válasza:
42%

Azért egy fagyizás ne legyen már nagyobb volumenű randinak hívva 😂 Nem tudsz kifizetni összesen 4 gombóc fagyit? Te hívtad el, te fizetsz, ez még csak nem is egy vacsora. Ha ennyit nem akarsz a nőre pazarolni az első randin, akkor mi lesz később?

Azt meg nyilván érted te is, hogy a komoly kapcsolat alatt mit értenek. Kizárólagosságot. Tehát ha randiztok és jól sikerült, akkor ne ismerkedj másokkal, és ha már van csók, meg kézen fogva sétálás, heti több tali, akkor az már egy párkapcsolat, még ha nem is címkézed fel, de illene akkor úgy venni, hogy komolyak a szándékaitok és nem még tovább Tinderezni meg randizni másokkal. Komoly meg idővel lesz, de nem úgy megy, hogy addig még másokkal is dugsz, hátha vele nem jön össze.

2023. jún. 23. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!