Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vesz meg mindent a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vesz meg mindent a pasi első randevúkor?

Figyelt kérdés

A srác idősebb, én fiatalabb vagyok.

Első talalkozón megvett nekem mindent. Mondjuk plüss macit, 1 láda sört, virág, étel stb...

Mondta olyan nő kell neki, akit tenyerén hordozhat.

Folytatnád vele?

2023. jún. 24. 07:31
 1/10 A kérdező kommentje:
Na még naptejet is vett nekem meg mindent amit megfogtam magamnak a boltban.
2023. jún. 24. 07:31
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Férfiként ezt inkább gáznak érzem mint igazi gavallérnak.
2023. jún. 24. 07:33
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Bárcsak lett volna ilyenem…

Ehelyett filléreskedő faszok voltak vagy úgy akartak birtokolni és elvárásokat támasztani, hogy ruppótlanok voltak.

2023. jún. 24. 08:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Ruppótlanok?
2023. jún. 24. 08:34
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

Mert nincs tartásuk.

Gyerekek még.

2023. jún. 24. 08:53
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Bárcsak találkoztam volna ilyen férfivel.. szintén csak zsugoriakkal hozott össze a sors, nem is lett belőlük semmi..
2023. jún. 24. 11:52
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Ruppótlan=csóró
2023. jún. 24. 12:15
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, nincs ezzel semmi gond.
2023. jún. 24. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:
81%

Kezedbe veszel valamit, és megveszi, pl. naptej, ez aranyos:)

Nekem volt egy, szintén idősebb (maradjunk annyiban, nem az én korosztályom, cég felső vezetésében dolgozott, jó anyagi helyzet), persze csorgatta (volna) a nyálát értem. Randiztunk, (előtte hosszas levelezés), meghívott egy kávéra. Sok minden szóba került tél volt, a vitaminhiány is szóba került valahogy. Akkor mondja, hogy mit vitaminhiány, hiszen roskadásig vannak még az utcai zöldségesek is banánnal. Mondom erre (minden hátsó szándék nélkül), hogy elég húzós az ára, és bár munka mellett végzem az egyetemet, de nem fizetnek túl. Ennyi, utána ott mentünk el mellette, eszébe nem jutott, hogy figyelmességből vegyen egy kiló banánt, na mindegy. Folytatta volna, én meg nem, így nem lett semmi.

Pár hónap múlva randiztam egy pasival, szóba jött, hogy nyár van, családi háza van, szépek a barackok a kertben. (Mondtam, hogy imádom, de semmi hátsó szándék nem volt.) Kövi randira hozott nekem egy rekesz őszibarackot a kertjéből, hatalmas, "mosolygós" barackokat. Cseles volt, mert így simán haza is kellett, hogy vigyen a kisvárosomba, mivel gyümölcsrekesszel a hónam alatt azért nem annyira tudok tömegközlekedni.

Ma ő a férjem, 25 éve (és azóta is a tenyerén hordoz).

Szóval azért mutatja az elején már a dolog, hogy ki a (fiatalok szavajárását idézve) spúr g...ci, és ki nem az.

Kérdező, fogadd el tőle, figyelmes, ennyi:)

N/48

2023. jún. 24. 12:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem randizom vele mert elhagytam. Már van barátnője. Csak most egy zsugorival vagyok együtt aki mellett kb éhen is halhatnék, és most eszembe jutott ez a pasi aki hordozott volna a tenyerén :(
2023. jún. 24. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!