Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi megvolt, egesz jól sikeredett. Második is megvolt. Én mar ágyba vinném. Le fog koptatni a csaj,ha ezzel állok elő?
Nem tudsz miről beszélgetni se vele, de ágyba vinnéd.
Oké.
#2: Jaj értem. :DD
Hát mondjuk ha egy randin nem tudja a másik mit beszéljen velem, vagy azon kattog hogy pattintson le, szerintem nem az lenne a vágyam, hogy lefektessen :D Hú de nehéz lehet ismerkedni mostanában. Szerencse, hogy már megtaláltam a párom.
Totál természetellenesen viselkedsz. Hogy város, hogy ezek után kívánjon valaki annyira, hogy lefeküdjön veled?
Én nem vagyok egy szentéletű szűz, szexeltem már első randin is, ha megvolt a kémia. De az illetővel be nem állt a szánk, annyit beszélgettünk és egyre csak több témánk lett. Izgalmas volt, érdekes, szórakoztató és nagyrészt emiatt szexi.
Azért, mert unalmas vagy, senki sem akar veled "inkább szexelni".
Te jó ég. Remélem elhajt téged ilyen hozzáállással.
Egy normális nő nem hiszem, hogy hónapokig húzná az időt romantikázással, de azt sem hiszem, hogy nem is ismeritek egymást és egyből lefekszik veled.
Nagyon gyerek lehetsz még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!