A randizást hogyan/hol lehet kipróbálni?
Figyelt kérdés
27 éves leszek maholnap, elég régóta érdekelne hogy milyen lehet randizni menni, csak nekem ugye nem adatott meg mint a legtöbb embernek. Van erre valami lehetőség kipróbálni hogy milyen?2023. máj. 15. 23:39
2/6 A kérdező kommentje:
Élőben gondoltam.
2023. máj. 15. 23:47
3/6 anonim válasza:
1es is úgy gondolta.
Elhívsz valakit randira és kipróbálod.
4/6 anonim válasza:
Rapid randik jó kezdet szerintem. Élőben limitált ideig kell cikisen beszélgetni. Gyakorlásnak szerintem jó. Más kérdés hogy Budapesten kívül nem tudom csinálnak-e ilyet bárhol az országban.
Másik opció hogy élesben tolod és lebeszélsz valakivel egy randit egy társkeresőn.
5/6 anonim válasza:
Attol fugg hova hivod a csajt.. ez nem megadatik 😀
6/6 anonim válasza:
Ha arra vársz, hogy "megadasson" a randi, akkor soha nem is fogid megtudni, milyen. Regisztrálj egy társkeresőre, és beszélj meg valakivel egy randit, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!