Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek ez randinak minősül?

Szerintetek ez randinak minősül?

Figyelt kérdés
Ha meghívok egy lányt egy kávéra és elfogadja az randinak számít?

2023. márc. 7. 13:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Nem feltétlenül. Csak akkor, ha mindketten randinak gondoljátok. Lehet simán két ismerős, két barát kávézása is.
2023. márc. 7. 13:06
 2/18 anonim ***** válasza:
89%

Ez még nem nagyon. Ha jól sikerül, akkor beszélj meg vele egy következő alkalmat, de ott már legyen egyértelműbb hogy mit szeretnél.

Voltam már kettesben vacsorázni is haverral, egyikünk se gondolta hogy ez randi lenne.

2023. márc. 7. 13:17
 3/18 A kérdező kommentje:

Rendben csak kèrdès mert van párom ès nem akarom hogy fèlre értse vagy valami.

Mert mindig visszajelzèsekbol cuki ,aranyos vagyok meg edes ilyenek:D

2023. márc. 7. 13:19
 4/18 anonim ***** válasza:
89%

"Mert mindig visszajelzèsekbol cuki ,aranyos vagyok meg edes ilyenek"

Ezt kifejtenéd? Mármint hogy a pali ezt mondja rád akivel kávézni mész?

2023. márc. 7. 13:21
 5/18 A kérdező kommentje:

Bocsi szóval én fiú vagyok és meghívtam a lányt kávéra mert jó kapcsolatot akarok vele kialakítani a jövőben mint barát.

Na most ez a lány sokszor mikor beszélünk monjda, hogy milyen aranyos vagyok meg cuki ilyen jelzőket szokott mondani.

Ezért kérdezem, hogy ez nem számít randinak vagy nem gondolja a lány se randinak?

2023. márc. 7. 13:24
 6/18 anonim ***** válasza:
90%

Azért mert nem egyértelműen randi, még lehet randi.

De minek mész olyannal kávézni, akiről rögtön az jut eszedbe, hogy félreértés lehet? Ez tiszteletlenség a pároddal és a kapcsolatotokkal szemben.

2023. márc. 7. 13:24
 7/18 A kérdező kommentje:

Párom tudja, csak meg akartam kérdezni a biztosat nyílván nem akarok félreértést ezért is kérdeztem meg.

Am 22/F és a lány 28

2023. márc. 7. 13:29
 8/18 anonim ***** válasza:
36%
Ha elmentek ketten kávézni,az akkor randi az én olvasatomban, ha közben egymást jobban megismerő kérdéseket tesztek fel és ha csók is elcsattan! Egyesek szerint ha a férfi fizeti a számlát, már az is randi.
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem randi, ha egyik fél sem érzi annak. Randi, ha mindkettő annak érzi. Ha egyik igen, a másik nem, akkor roppant kellemetlen szituáció! Itt még ráadásul benne lesz az is, hogy a barátnőd, ha megtudja, mit szól hozzá. Szerintem a legtöbb, párkapcsolatban élő nő alapvetően kiakadna rajta, és meg is érteném őket.
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít h 6 évvel idősebb nálad, még félreértheti a szitut ha tetszel neki, és lehet rád is mászik kávézás közben...
2023. márc. 7. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!