Szerintetek ez randinak minősül?
Ez még nem nagyon. Ha jól sikerül, akkor beszélj meg vele egy következő alkalmat, de ott már legyen egyértelműbb hogy mit szeretnél.
Voltam már kettesben vacsorázni is haverral, egyikünk se gondolta hogy ez randi lenne.
Rendben csak kèrdès mert van párom ès nem akarom hogy fèlre értse vagy valami.
Mert mindig visszajelzèsekbol cuki ,aranyos vagyok meg edes ilyenek:D
"Mert mindig visszajelzèsekbol cuki ,aranyos vagyok meg edes ilyenek"
Ezt kifejtenéd? Mármint hogy a pali ezt mondja rád akivel kávézni mész?
Bocsi szóval én fiú vagyok és meghívtam a lányt kávéra mert jó kapcsolatot akarok vele kialakítani a jövőben mint barát.
Na most ez a lány sokszor mikor beszélünk monjda, hogy milyen aranyos vagyok meg cuki ilyen jelzőket szokott mondani.
Ezért kérdezem, hogy ez nem számít randinak vagy nem gondolja a lány se randinak?
Azért mert nem egyértelműen randi, még lehet randi.
De minek mész olyannal kávézni, akiről rögtön az jut eszedbe, hogy félreértés lehet? Ez tiszteletlenség a pároddal és a kapcsolatotokkal szemben.
Párom tudja, csak meg akartam kérdezni a biztosat nyílván nem akarok félreértést ezért is kérdeztem meg.
Am 22/F és a lány 28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!