Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú testi problémával. Randi? :O lehetetlen.
Sziasztok.. nemrég interneten megismekedtem egy lánnyal nagyon kedves.. minden oké kicsit messze lakik de nem számít.. msnen nagyon elvagyunk.. smsezgetünk telefonon is.. nagyon szeretem és ő is,legalábbis állítja :)
nos hát a testi probléma a fülem.. nem is olyan nagy de jobban inkább elálló.. már nagyon rossz.. annyira visszahúzódó lettem..megse mernék szólítani egy lányt sehol.. akiről előbb beszéltünk nos hát az 1 olyasmi képet látott rólam amin oldalra vagyok fordulva és nem nagyon látszik hogy van ilyen testi problémám.. félek hogyha küldök neki 1 olyan képet ahol igen.. akkor teljesen kiábrándul belőlem esetleg....
nem tudom mit tegyek..kilátástalan..
válaszokat köszönöm. Sziasztok
Azért msn-ezés meg sms-ezés után azt mondani, hogy szeret... Hát az vicc. Ne onnan töltsd fel az önbizalmadat. Körülbelül annyira lehet mély az ő "szeretete", hogy az első pillanatban, amint meglátna, otthagyna. Ezt jól látod.
Egyébként meg nem lehet olyan nagy a probléma, nézd meg a "Túl jó nő a csajom" c. filmet.
Szerintem meg kuldened kene magadrol egy realis fotot.Ugy meg idoben lemondhatja a randit, es nem lenne full eges, mikor talalkoztok:-)))
Amugy viccen kivul, nem hiszem, hogy ez zavarna, ha amugy bejossz neki.Nem olyan veszes ez a ful-dolog.
hát jó.. majd szerintem akkor küldök neki 1 olyan képet.. hát nem tudom majd mit fog szólni hozzá :/
jobb előbb megtudni mint később mert én úgy biztos nem fogok vele jót beszélgetni hogy közbe engem ez fullra zavar..
hát jó majd igyekszem.. csinálok 1 olyan képet..
szerintem ha elsőnek élőben talizunk.. biztos nem lett volna semmmi.. így meg talán.. hogy elsőnek nem a külsőt ismerte meg
csak sajnos olyan önbizalom hiányom van hogy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!