Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 nap, vége, aztán még megkéri. Lehetetlen?
Megismertem egy lányt (1 hónapja) , még aznap összejöttünk.
Aztán rá egy napra már szakított is velem ,hogy legyünk inkább barátok. Eltelt 3 hét, és találkozni akart velem, csak kettesben. Előtte levő nap beszéltünk msnen , küldtem neki egy smárolós smile-t (véletlenül! :D ) - erre visszaírta hogy : - Hmm , holnap csinálhatod! :):p...!
Találkoztunk másnap , 7 órán keresztül beszélgettünk, és semmi nem volt ,egy smár se ,meg semmi,csak dumáltunk... !
Nem értem igazából, most játszik velem?? Egyértelműen nem mondja ki az érzéseit.
Még aznap este mikor találkoztunk ,beszéltünk msn-en , csak a kedves testvérem beírt neki olyanokat mikor elmentem 2 percre ,hogy : Szertetlek <3 stb....-.-""...!!
És visszaírta: dikk szeretsz???:SS
Én erre:- Miért szeretnéd?
Ő:- lehet : $
Kérdésem!:D
Mi az isten van most??? Ő barátként akar engem? Vagy mi van ?? És miért akart volna velem találkozni ?? ..xD
16F 17L
Kisfiú vagy még... de elmondom neked... Azt akarja, hogy FÉRFI legyél, és KEZDEMÉNYEZZ...
szerintem...
hát vagy egy begerjedt szuka,aki kicsit kóstolgat,de amúgy csak a szexre megy,mert azért elég pajzán dolgokat írt neked,meg mi az h "Dikk"? nem vmi szexis egy lány szájából.
szval ez volt a pozitív alternatíva.
a negatív,h csak egy jó időtöltés vagy neki,mivel ha akarna vmivel is többet,mint szivatni téged,nem várt vna 3hetet,h újra lásson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!