Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte lehetetlen, hogy megközelítsem a lányt. Tudtok adni pár jó ötletet?
Röviden: van egy lány akivel szemeztünk az előadáson (nem kukoricát) de nem mertem odamenni hozzá és most már nincs több közös óránk, így nem tudok vele csak úgy találkozni kivéve ha a; megtudom h. mikor végez és óra után odamegyek
b; facebook-on (nemröhög!) írok neki
c; van egy közös ismerősünk és megkérem azt, hogy mutasson be minket egymásnak... fontos volna és igazán örülnék ha a fentieken kívül előállnátok pár jó ötlettel :)
Szerintem a c teljesen jó lenne,de ha túl erőltetettnek érzed,odamenni pedig nem mersz hozzá,akkor egyszer "véletlenül" nekimész a folyosón,elejti ami a kezében van,segítesz felvenni,elnézést kérsz és mosolyogsz,ha nincs a kezében semmi,akkor csak elnézést kérsz és mosolyogsz:D
Aztán mondod,ami jön...nálam ez bejönne,hátha nála is:)
Köszi a válaszokat!
Ha a szívemre hallgatnék akkor már holnap felkutatnám, megvárnám amíg végez és a délutáni aranylónapsütés fényében várakozva állnék a terem ajtaja előtt egy szál virággal a kezemben :)
De inkább az eszem dönt és marad a közös ismerős... vagy szobrozok h. felborítsam:D
még semmit de rajta vagyok az ügyön :)
/köszi h. visszanéztél;)/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!