Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kérdezte ezt? Elhívtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezte ezt? Elhívtam az egyik kolléganőmet kávézni, erre megkérdezi, hogy ,,Most randira hívsz?" Végül igent, mondott, csak nem értem a visszakérdezést.

Figyelt kérdés
Nem gáz ilyenre visszakérdezni? Most ezzel csak nagyobb feszültség van bennem.
2023. jún. 17. 22:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Szereti tisztázni előre a dolgokat, hogy hogyan készüljön, mit vegyen fel.... No meg ha randi, akkor te fizetsz, ha kollegális találkozó, akkor mindenki a sajátját. Ez sem mindegy.
2023. jún. 18. 06:48
 12/17 anonim ***** válasza:
24%
Mond eki ezt : azé annyira nem vagyjó.
2023. jún. 18. 08:55
 13/17 anonim ***** válasza:
38%
12. XDDDDDD
2023. jún. 18. 09:09
 14/17 anonim ***** válasza:
79%
Miért lenne gáz? Felnőtt emberek vagytok, nehogymár ne lehessen alapvető szándékokat tisztázni! NŐjjetek fel!
2023. jún. 18. 09:10
 15/17 anonim ***** válasza:
80%

Figyelj már!

Ha holnap elém állna egy kollégám vagy főnököm,hogy gyere velem egy kávéra,én is meglepődnék,ha eddig nem volt szó semmi ilyesmiről.Pláne,ha tetszik is,nyilván biztosra mennék,nehogy esetleg félre értsem a szándékait,többet lássak a dologba,mint kéne.Az ugyanis elég kellemetlen tud ám lenni mindkét félnek!

Megint más,ha Béla,akivel tíz éve együtt dolgozom,meghív a folyosói automatához,hiszen az mindennapos dolog.

Viszont ha Álmaim Bélája,kettesben valahová,akkor azért csak kipuhatolom a szándékait.

Szóval,ebben totálisan nincs semmi rossz,ha valaki az elején tisztázni szeretné,mit akarsz tőle,szerintem alap dolog.Egyébként akkor szoktuk ezt a kérdést feltenni,ha örülünk a meghívásnak,szinte el sem hisszük-általában...

2023. jún. 18. 10:20
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A pasik imádnak sunnyogni.
2023. jún. 18. 11:06
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
16. Igaz . F
2023. jún. 18. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!