Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kérdezte ezt? Elhívtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezte ezt? Elhívtam az egyik kolléganőmet kávézni, erre megkérdezi, hogy ,,Most randira hívsz?" Végül igent, mondott, csak nem értem a visszakérdezést.

Figyelt kérdés
Nem gáz ilyenre visszakérdezni? Most ezzel csak nagyobb feszültség van bennem.
2023. jún. 17. 22:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%

Ha nem mondtad, hogy randi, akkor teljesen jogos tőle. Így nem merül fel, hogy csak baráti találkozó vagy sem.

Ha neked kínos, akkor legközelebb, mondd ki te, hogy randi. "Szeretnélek elhívni randizni, mit szólnál egy kávéhoz?"

De hagyjuk ezt, az elhívást konkrétumok nélkül. Ha randit szeretnél, az úgy korrekt, ha a másik fél is tud róla.

Nem, nem egyértelmű alapból. Lehet baráti találkozás, munkaügy, bármi. Fontos a kommunikáció.

2023. jún. 17. 22:52
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Kérdezte, mert tudni akarta. Fura, mi?
2023. jún. 17. 23:01
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
Bizonytalan, hogy ez valóban randi-e, de örült is neki.
2023. jún. 17. 23:17
 4/17 anonim ***** válasza:
82%

Mert mondjuk felnőtt, dolgozó embereknél egy kávéra üzlettársak, haverok, ismerősök mennek.

A kávézás egy olyan semmitmondó dolog, hogy most az lehet akármi, pláne ha egy kolléga hív.

Ha mondjuk egy sütire, fagyira, fantáziadúsabb (akár ingyenes) programra hívod, már levághatta volna, hogy az randi.De szerintem nem ciki ezt előre tisztázni.

2023. jún. 17. 23:21
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem te direkt nem akartad tisztázni, hogy ha rosszul sikerül, tudd mondani, hogy nem is randi volt.
2023. jún. 17. 23:40
 6/17 anonim ***** válasza:
86%

Mert az ilyen lehet akar barati meghivas is.

Semmi fura nincs ebben, meg jo hogy megkerdezte, hogy biztosra menjen.

2023. jún. 17. 23:48
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Igazabol orulj neki, hogy igent mondott 💁
2023. jún. 17. 23:49
 8/17 anonim ***** válasza:
25%
Meghivod2 literes vizre az is randi ezeknek..
2023. jún. 18. 00:30
 9/17 anonim ***** válasza:
40%
Most akkor randira gondoltál?😄
2023. jún. 18. 05:58
 10/17 anonim ***** válasza:
9%

Elég hülye a kolléganőd. Nem mindegy neki miért hívod el?

Mindegy minek van nevezve, vagy lesz belőle valami vagy nem.

Ha nem, akkor legalább nem ciki egyikőtöknek sem, de amúgy sem ciki, csak így lazább.

Jó hogy azt nem kérdezi ez a tirpák hogy feleségül veszed e.

Hagyd az ilyen hülye nőt látszik hogy ezt nem hívja senki semmire azért tisztázta le gyorsan hogy randi e.

Miért, ha nem az, nem fogadja el?

Emberek vagyunk basszus ha szimpi a másik el kell fogadni aztán lesz ami lesz.

Ez kicsit olyan hogy gyere dugj meg, ha nem dugsz meg ne is gyere.

Hülye nő.

2023. jún. 18. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!