Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt mondtam, randin én állok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondtam, randin én állok mindent, erre visszakérdez "és mit kérsz cserébe? " ez mi?

Figyelt kérdés

Lánnyal megyek randizni majd. Írtam, hogy én állok mindent, visszakérdez "És mit kérsz cserébe? :D"

?? most ez azt hiszi, szexet várok vissza, vagy mi? Nem, tényleg én akarok mindent állni, és csak annyit kérek vissza, hogy érezzük jól magunkat... vagy mit érthetett? Most arra számít, hogy megdugom?

2017. júl. 30. 20:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Azt hitte, meg akarod venni.
2017. júl. 30. 20:45
 2/10 anonim ***** válasza:
98%
Az is lehet, hogy csak viccelt vagy csak kacérkodott veled, ne parázz már előre!
2017. júl. 30. 20:49
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Hát ha így kijelentetted mikor elhívtad, akkor lehet, hogy hátsó szándékot feltételezett benned.

A ":D" jel a végén jelzi egyébként, hogy azért nem komolyan,hanem ironikusan írta. Ez a mondat amit írtál tényleg furán hat. Erre célzott gondolom.

N

2017. júl. 30. 20:51
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy csak tisztességes akart lenni. Nekem mondjuk jólesne, ha a lány ilyet szólna, de hát manapság ez nem divat.

Mondd neki, hogy egy csókot szeretnél tőle, és kész :)

2017. júl. 30. 21:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha tudnád hogy ezt hányszor kaptam már meg ismerkedés során?!!! Akitől ezt meghallom azonnal hátat fordítok és menekülök, de úgy gondolom, hogy egyfajta lekoptató duma lett, a nők pontosan tudják, ha egy férfit a büszkeségében sértenek meg az többet nem jelentkezik, biztosra mennek.

Szóval aki ilyet mond, azt szó nélkül ott kell hagyni, még akkor is ha poénosan adta elő, mert semennyire nem tisztel téged.

2017. júl. 30. 22:46
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 ...és akkor lehet csodálkozni, miért van ennyi szarráment kapcsolat, ami már azelőtt véget ért, hogy egyáltalán elkezdődhetett volna...
2017. júl. 30. 22:47
 7/10 anonim ***** válasza:

"6" válasz......

Tökéletesen látod a helyzetet. Aki nem érzi, hogy hol a határ, nem tud nőként viselkedni az ne akarjon párkapcsolatot, az poénkodjon a haverjaival vagy aki vevő a stílusára. Nem vagyok kocka ember, szeretem a humort, de egy első randin ne ezzel poénkodjon.

Egyébként legszívesebben ilyenkor azt mondanám, hogy jó kérdés kicsim, mit vállalsz be, mert ha egész este d..gunk akkor jobb helyre viszlek ,mert megérdemled!!!!

2017. júl. 30. 23:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Vagy pedig a mai lányok már rögtön arra számítanak, hogy ha egy pasi pl. meghívja őket valamire, akkor a pasi vár valamit "cserébe"
2017. júl. 30. 23:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát ha így előre bejelentenéd, bennem is felmerülne a gondolat, hogy meg akarsz vásárolni, azért játszod az eszed előre.
2017. júl. 31. 07:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne vegyél túl komolyan semmit, amíg nem ismered igazán jól. Lehet, hogy csak viccel, de lehet, hogy komolyan gondolja. Nem tudod, ne kombinálj és ne gondolkodj rajta. Ha olyan lesz a helyzet, viccelődjetek ezzel vagy kérj tőle valamit, ami a helyzetbe illik.
2017. júl. 31. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!