Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek, ha mindent fizetni akar?
Néhány hónapja kapott egy nagyon jól fizető állást a párom, letelt a próbaidő is, tehát övé lett a pozíció.
Azóta akárhányszor kinyitom a szám, hogy vennem kellene ezt vagy azt, rögtön ő akarja megvenni. Igaz, hogy nekem csupán havi 15-20 ezrem van diákmunkából, ettől függetlenül szoktam neki ajándékokat venni, meghívom kávézni, főzök neki meg ami csak belefér a keretbe.
Mióta sokat keres, mindezt nem nézi túl jó szemmel. Eljutottunk odáig, hogy a plázában sétálgatva nem szólalhatok meg, hogy "de jó az a karóra", mert úgy kell lebeszélnem arról, hogy megvegye nekem. Vagy egyszer egy koncertjegyet akart venni nekem csak úgy, mert tudta, hogy nekem nem telik rá (nem fogadtam el).
Nem tudom, lehet, hogy az én pénzügyi kultúrámmal (vagy minek nevezzem :D) van a baj, de rosszul érezném magam, ha állandóan elfogadnék tőle mindent, amit csak fizetni akar még akkor is, ha neki telik rá, nekem meg nem.
Ha boltban járunk, már nem foghatok meg egy ruhát anélkül, hogy horrorfilmbe illő módon hátulról a fülemhez hajolva ne suttogná el a kérdést, hogy "megvegyem neked?". :D
Jó sokat írtam. :/ Huszonévesek vagyunk, nem élünk együtt és másfél éve vagyunk együtt, talán ezek fontos szempontok. Ja, és én vagyok a nő.
Beszéld meg vele, hogy nem vagy "eladó így", mert az első cirkusznál-veszekedésnél a következőt hallod majd: Bezzeg jó voltam, amikor vettem ezt-azt...stb!
Ha le szeretnéd szoktatni, akkor a patika előtt említsd neki, hogy extra tampon szett meg női bizgerék kellenek...bemennél megvenni nekem? :DDDD
A másik meg férfiatlan és csak "ez van" szerencsétlennek a hódításhoz-megtartáshoz...te meg a kitartott...ha ezekre se kapja fejét, akkor tényleg csak ez van neki...
Azt elfelejtettem leírni, hogy már megvolt egy ilyen beszélgetés, mondtam neki, hogy zavar, ha mindig felajánlja, hogy megvesz nekem bármit, de amint azt látjátok, nem történt változás.
Jó ötletnek tűnik, hogy néha-néha elfogadjak tőle dolgokat. Nem lehet mindig mindent elutasítanom.
A tamponos dologhoz meg annyit fűznék hozzá, hogy mivel felnőtt férfival randizom, nem kelt benne viszolygást egy olyan természetes dolog, mint a menstruáció. :)
# 9
Akkor valami kellemetlen helyzetbe tedd őt bele, te ismered...
Terhességi tesztet...baba ruhákat nézegessél..:DDD
Vetess vele olyan ruhát, mely borzalmasan áll rajtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!