Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el, hogy ne fizessenek helyettem mindent?
21 éves lány vagyok, és mindig nagyon zavart, ha valaki helyettem akart fizetni valamit.
Sokszor negatív pillantásokat kapok, amikor kapcsolat alakulásakor/randin/bulikban javaslom, hogy fizessünk külön, vagy ne adj' Isten felejánlom, hogy aznap én fizetek.
Van valakinek az ilyen helyzetekre jól bevált praktikája?
Kérlek ne javasoljátok, hogy 'csak fogadd el' vagy 'örülj neki'.
Fejleszd a kézügyességed, és üdvözlésnél mikor puszit adsz, lopd el a csávó tárcáját. Miután rendezted a számlát, add/tedd neki vissza :D
31/f
Én arra esküszöm, hogy ha egyszer meghívott a pasi, akkor legközelebb te hívd meg őt kb. ugyanolyan értékben. Így mindig egálban tudtok maradni.
21/L
Nekem is kényelmetlen, hogy a fiú fizet, engem se engedtek sokszor fizetni. Aztán idővel úgy döntöttem, hogy amíg párszázforintos kávé, fagyi ilyesmi, akkor azt hagyom nekik, de ha mondjuk elmentünk bowlingozni, akkor a pályabérlésbe már mindenképp beszálltam. Ezt így elfogadta a srác is, és így már nem volt nekem se annyira kényelmetlen, inkább tetszett a gesztus. Szintén a mozinál az egyik a jegyet másik a kaját.
Ebből kifolyólag volt egy randim, ahol kint ültünk a teraszon, csak egy kávét ittam, és indulni készültünk, a srác mondta, hogy bemegy fizetni, én meg hogy akkor megvárom itt kint. Ő pedig mondta, hogy hát... a sajátját megy be fizetni :D Nem volt gond belőle, de ez volt az első, hogy nekem kellett kifizetni a randin valamit. Vicces volt utána picit, mindkettőnknek. Nekem jól esett egy picit, hogy visszahúztak a földre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!