Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki meg van vádolva és gyanúsítva és a reakciói, hogy elhalkul a hangja, visszakérdez honnan veszed, aztán visszavádol hogy úgy kezdi "és te meg.."?
Egy rakat redflag van.
Pl azt is mondta hogy a haverja tudna róla nekem mesélni, de hazudós.
Vagy olyanokat mond, hogy dolgozik, és amikor a beosztást fotózta, át vannak írogatva a napok pl láttam/szabadnap jel átirva hohy 10-20 ig volt, de azt mondja mindig összevissza van firkálva a beosztás lap.
De főleg a visszavádolás érdekelne, hogy ha vki úgy kezd vádra reagálni, hogy TE MEG..(pl flörtöltél 3 másikkal)azzal alá is írta egyértelműen, hogy vaj van a fején. Nemde?
Telefonon ment is a veszekedés, ki is dobtam. Tiltás. Közben meg az utcán is belémálltak, igy ott is veszekedés volt. Erre megjelent 3 percen belül. Először kedvesen mindent magyarázott, aztán ledominált, bevádolt, ráncigált, és jobban tettem, ha még én maradok csendben, kontroll is volt, lecsekkolet egy embert a telefonomban hivással is.
Szóval hierarchia alakult ki.
A végén meg lett beszélve hogy jobban tesszük azt, ha egyikünk sem áll bele a másikba,és vegyünk vissza, viselkedjünk, téma lezárva. Haverok jókedv bandázás lett belőle, de csak mert szépen eldugultunk.
Vagy nagyon titkol akkor valamit, vagy sértette az egóját hogy számon van kérve és visszaadta.
A red flagokkal nagy bajom az, hogy nem bizonyíthatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!