Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 10 randi után szex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 randi után szex?

Figyelt kérdés

Randiztam egy egyetemista csajjal.

Már egy ideje beszélgettünk,de tegnap volt az első randink.

A randi alatt mondta,hogy ő ágyba bújni majd csak leghamarabb a 10.randi után fog.

2023. jún. 15. 09:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
58%
Komolyat keres, megfontolt nő. Szerintem ma már inkább ritka az ilyen. :)
2023. jún. 15. 10:39
 12/37 anonim ***** válasza:
85%

"a nők a jó pasikkal hamarabb lefekszenek, mint a kevésbé vonzóakkal"

Komolyan ezért a megállapításért kutatásokat kellett indítani?

:DDDDD

2023. jún. 15. 10:57
 13/37 anonim ***** válasza:
15%

Mondjuk nem tudom mi volt ennyire negatív a 11-es válaszomban.

Miért probléma ha valaki nem egy ribizli és van tartása?:)

2023. jún. 15. 10:58
 14/37 anonim ***** válasza:
73%
Én ötödik randin szexeltem a párommal, másfél éve együtt vagyunk. Felnőtteknél kb ekörül szokás, úgyhogy a 10. randi teljesen jó.
2023. jún. 15. 11:06
 15/37 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem meg nincs igaza, hogy egy ilyet kijelent. Pont az lenne a randik lényege, hogy egymásból kihozzátok az érzéseket, nem lehet fejjel eldönteni ezt, mert alakul ahogy alakul. Akárhányszor randiztam, az 1-2. randin már volt csók, szerintem azért, mert levetkőztettem a nők gátlásait és feloldottam őket hogy ne izguljanak (pedig én is izgultam belül). Persze azzal sincs baj, ha csak a 3. vagy 4. alkalommal történik valami, bár szerintem ha ekkor sem történik semmi kontakt, akkor mindenki elgondolkodik, hogy most akkor mi is ez pontosan, miért találkozunk, mik lehetünk egymásnak stb... A szex pedig 3. alkalommal szinte mindig megtörtént, mert az előző két randin nagyon jól éreztük magunkat és megadtuk a bizalmat egymásnak. Sokáig is tartottak.

Én nem értek egyet, hogy ennyit kell várni. Az elején eldől, hogy két ember akarja-e egymást vagy nem.

2023. jún. 15. 11:14
 16/37 anonim ***** válasza:
21%
Én egyetértek vele. Amelyik pasi nem fogadta el, hogy én várni akarok, csakazértis erőltette, azzal nem is lett hosszú kapcsolatom, mert pár hét után beközölték, hogy mégse akarják ezt a kapcsolatot. Magyarul csak szexre mentek. Jól teszi, hogy az ilyen gyökereket próbálja kiszűrni.
2023. jún. 15. 11:31
 17/37 anonim ***** válasza:
82%

Miért, ha 10. randin megengedi a szexet, utána is leléphet a pasi és ugyanúgy át van verve, mintha csak az elején történt volna.. :)

2023. jún. 15. 11:34
 18/37 anonim ***** válasza:
71%
#17 nem feltétlen. Nekem volt nem egy olyan, akivel már az 5-6. randin éreztem, hogy nem fogunk összeilleni. El se jutottunk 10 randiig. Hálát adtam az égnek, hogy szex nem volt. Ha mindegyik pasival szexelnék, amelyikkel elkezdek randizni, akkor azzal a lendülettel lehetnék prosti is, legalább még fizetnének is érte😀
2023. jún. 15. 11:39
 19/37 anonim ***** válasza:
48%

Nem látom az összefüggést a kapcsolat hossza és aközött, hogy milyen hamar történik meg az első aktus. 15-ös példája pont ennek az ellenkezőjét mutatja.

Én azt látom, aki nagyon húzza-halasztja az együttlétet, az a gátlásaival küzd. Gondjai vannak az intimitással. Nem tud bízni a másikban.

Azt sem értem, miért kell a szexről úgy beszélni, mint amire a férfi vágyik, a nő meg nagy kegyesen engedi. Normális esetben mindkét félnek élvezetet okoz és egyformán akarják. Vagy pedig, akik ilyeneket írnak, pont azért tartózkodóak a szexben, mert eddig nem volt nekik élvezetes.

2023. jún. 15. 11:41
 20/37 anonim ***** válasza:
71%

#19 pedig van összefüggés. Nővérem és egyik legjobb barátnőm is 1-2 hónap után engedte csak a szexet a már férjükkel. Előttük akikkel hamar lefeküdtek, azok nem is becsülték meg őket. Én is ugyanezt tapasztalom. Két többéves kapcsolatom volt, mindkettőnél 1+ hónap után volt szex. Az összes többi kapcsolatom, ahol hamar lefeküdtünk, hamar véget is ért. Szerintem a pasikban nem igazán alakulnak ki mély érzések, ha könnyen megkapnak egy nőt.

Persze vannak kivételek, de nem az a jellemző, hogy első randis szexből házasság lesz.

2023. jún. 15. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!