Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 10 randi után szex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 randi után szex?

Figyelt kérdés

Randiztam egy egyetemista csajjal.

Már egy ideje beszélgettünk,de tegnap volt az első randink.

A randi alatt mondta,hogy ő ágyba bújni majd csak leghamarabb a 10.randi után fog.

2023. jún. 15. 09:29
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
16%

Max. ha szűz.

Vannak erről kutatások, hogy ugyanazok a nők a jó pasikkal hamarabb lefekszenek, mint a kevésbé vonzóakkal (pl. amikor később harmincasként már nem csak a kinézet, hanem a pénz miatt is ismerkednek).

2023. jún. 15. 09:31
 2/37 A kérdező kommentje:

Erre nem is gondoltam látod,lehet hogy szűz.

Pedig már 21 éves

2023. jún. 15. 09:34
 3/37 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell hozzá szűznek lenni, lehet simán gátlásos, önbizalomhiányos, fél, hogy nem tetszik majd neked, stb. (Persze lehet szűz is.) Mondjuk 10 randit ki lehet bírni, ha legalább heti 2x randiztok.
2023. jún. 15. 09:36
 4/37 anonim ***** válasza:
68%
En sem az első randikon szexelek. Szerintem a 10 egy tok okes szám.
2023. jún. 15. 09:40
 5/37 anonim ***** válasza:
78%
Normális nő, aki nem fekszik le anélkül veled, hogy megbízna benned, vagy szeretne. Én is úgy tenném. Amúgy ha csak szexre hajtasz, akkor inkább hanyagold, kíméld meg őt, keress mást inkább.
2023. jún. 15. 09:53
 6/37 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem teljesen rendben van, nem akar olyan pasit fogni, akinek csak a szex fontosabb.
2023. jún. 15. 09:56
 7/37 anonim ***** válasza:
18%
Én nőként megunnám a dolgot. Ha neked jó akkor várj rá.
2023. jún. 15. 09:56
 8/37 anonim ***** válasza:
70%

Nekem nem azzal lenne a bajom, hogy 10 randi után bújik velem ágyba, hanem hogy első randin ezt ilyen kategorikusan kijelenti (azaz leghamarabb a tizediken, de lehet, hogy a huszadikon).

Szerintem a randik időtartama és minősége, hogy mennyire kerülünk egymásoz közel, sokkal többet számít. Olyannak tűnik ez a lány, mint aki nem érzelemből csinálja a párkeresést, hanem terv szerint, mint egy munkahelyi projektet.

Nekem ettől nagyon lelohadna a vágyam iránta.

2023. jún. 15. 10:08
 9/37 anonim ***** válasza:
75%

Udvaroltam egy nőnek (40+), aki a harmadik randin sem engedte, hogy megcsókoljam. Türelmes voltam, és úgy ahogy mondod kb. a tizediken lefeküdt velem. Pár hónapig együtt voltunk, borzasztó önző volt, mindig az ő akarata érvényesült.

Intő kelként kellett volna már a legelején fogadnom ezeket a jelenségeket.

Én úgy gondolom, hogy egészséges felnőtt embereknél ha megvan a kölcsönös vonzódás, akkor már a harmadik randin kell valami testiségnek történnie. Egy csók is az, vagy egy felnékfogás.

Pettingelni is lehet, nem kell egyből bezavarni a macit a málnásba, de ha a tizedikig csal csók és más semmi (vagy az sem), az nem oké.

2023. jún. 15. 10:32
 10/37 anonim ***** válasza:
27%
9. Lehet nem voltál neki annyira vonzó. Nem tudni.
2023. jún. 15. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!