Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak sétálni hív , mi lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak sétálni hív , mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit a neten, elhívott sétálni ,beszélgettünk. Most újra elhívott más helyszínre de azt mondta sétáljunk. Lesz ebből randevú, vagy csak beszélgetni akar? Meghívjam én egy kávéra? Vagy egy sütire? A múltkor nagyon szomjas voltam, nekem ez így kellemetlen hogy mondjam neki. 33 éves, nem hiszem hogy tapasztalatlan ennyire.

2023. jún. 12. 14:14
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
82%

Hát ha Ő nem akar/nem próbál kezdeményezni komolyabb irányba, akkor muszáj leszel te.

Már ha akartok egymástól valamit...

2023. jún. 12. 14:18
 2/48 anonim ***** válasza:
89%
Hagyjad, fukar.
2023. jún. 12. 14:21
 3/48 anonim ***** válasza:
33%
Már ez is baj? :D Ha szomja vagy nem tudsz megállni egy pillanatra egy boltnál, és venni magadnak 2 dl üditőt?:D Egyszerűen nem értelek.
2023. jún. 12. 14:22
 4/48 A kérdező kommentje:
Annyit áradozott hogy milyen jó a társaságom, milyen jól érezte magát. Én hívjam meg valamire?
2023. jún. 12. 14:23
 5/48 anonim ***** válasza:
98%
Miért hívnád meg?
2023. jún. 12. 14:27
 6/48 anonim ***** válasza:
95%

Nem egészen ertem a dilemmát. Ha akarok valamit, pl. inni, akkor fogok is, mert felnőtt vagyok. És persze,akkor mar megkérezem őt is,kér-e valamit. Ez sima barátságok esetében is így működik felénk. Nem fofok azért szomjanhalni, mert arra várok, hogy a pasi rákérdezzen akarok-e inni. Ez utoljára általános iskolás koromban fordult elő.

Igen. Fogod magad és felajánlod te, ha neki nem jut eszébe. Aztán legfeljebb nemet mond es eszel egy sütit, vagy iszol egy üdítőt úgy, hogy ő nem kér, csak jelen van. Dumálgatni tudtok közben is. Abban sincs semmi.

Ez az egész túl van gondolva szerintem. A randi, a ki, kire ír rá, ki, kit hív meg, stb. Sokkal jobb szerintem, ha nem görcsölnek ezen a felek, hanem, ahogy jön természetesen, úgy csinálják.

2023. jún. 12. 14:29
 7/48 anonim ***** válasza:
0%

Hogy vinne már el inni vagy enni? Ott dolgozik az asszony.

Vigyél magaddal egy fél literes vizet.

2023. jún. 12. 14:29
 8/48 anonim ***** válasza:
26%
4 Miért pörögsz a meghíváson. Nem érzed jól magad mikor beszélgettek és sétáltok? Neked muszáj beülni valahova kényszeresen? mert csak akkor randi a randi? Egyelőre még csak ismerkedtek, nem?
2023. jún. 12. 14:37
 9/48 anonim ***** válasza:
87%

Ha neked ez ennyire kínos, akkor

1. Vigyél magaddal egy kis üdítőt vagy vizet. A legtöbb női táskába befér. Te iszol, ha szomjas vagy, ő meg majd nézi. Így járt.

2. Nyugodtan vesd fel, hogy (például) piknikezzetek. Te viszel pár szendvicset, poharat meg szalvétát, ő meg hozzon pokrócot, innivalót, és keressetek egy kellemes parkot, ahová ki tudtok ülni.

A legtöbb pasinak nem erőssége a gondolatolvasás. Egyszerűbb konkrétan kimondani, hogy mit akarsz, vagy megoldod.

Ez a sétáltatás is baromi jellemző. Az ingyenes. Ha most se képes annyira se, hogy legalább leüljetek valahová, akkor hagyd a pasit a csudába. Nem azért, mert nem fizet, hanem mert ő is bele van betegedve ebbe a gold digger baromságba.

2023. jún. 12. 14:58
 10/48 anonim ***** válasza:
25%

Lehet ő azt hiszi így is “randevúztok”…

soha nem értem meg én sem, hogy egy sétálós beszélgetés mitől kevesebb randevú, mint egy kávé?…

2023. jún. 12. 15:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!