Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mennyire általános manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire általános manapság, belemenjek?

Figyelt kérdés
10 év házasság után váltam el, most társkeresőkön ismerkedem. Negyvenes-ötvenes intelligens, magas beosztású nőkkel, anyukákkal, de találkoztam harmincas lányokkal is és azt tapasztalom, hogy sokan már az első de legkésőbb a második randin lefekszenek, és van, aki óvszert sem használna, mert szed gyógyszert. Én viszont eddig mindig ragaszkodtam az óvszerhez, de ugye orálisan is sok mindent össze lehet szedni. Most is bajban vagyok, két hete beszélek valakivel, még nem találkoztunk, de a hétvégén át akar hívni magához így ismeretlenül, és védekezni sem akar. Azt mondja nem szokott ilyet, de a telefonbeszélgetések és képek alapján nagyon szimpatikus vagyok neki, így nem akar felesleges köröket. Egyébként többgyermekes anyuka, a beszélgetések alapján nagyon intelligens, szimpatikus, és vonzó, izgatna is a helyzet, de mégsem ismerem. Összeszedni sem akarok semmit. Közben haverjaim azzal érvelnek, hogy menjek bele, mert ha buliban szedek fel valakit vagy kezdődő kapcsolatban hagyjuk el az óvszert, az is lutri, hiszen ott sem annyira ismerjük a másikat. Ti belemennétek ilyenbe?
2023. jún. 13. 21:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Van HPV teszt. Javaslom en is.

Borzalom hogy az ember kívánja a masikat es egeszseges nemi vagyai vannak

2023. jún. 14. 14:52
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

40 felettin nőként válaszolok.

Ez így, ahogy van gusztustalan.

Nézd, ha neked van gusztusod betenni az “intelligens” nőnek úgy, hogy - ne legyenek illúzióid!- előtted már ugyanígy volt neki másik 3-5-7 vagy akárhány… akkor “egészségedre”, csak ne csodálkozz akkor, ha - alsó hangon- valami gomba vagy herpesz befigyel… az sem kellemes, de adódhat ennél cifrább is és nemcsak kikezelni egy vagyon és egy csomó idő, hanem esetleg tényleg okoz egészségkárosodást. ha nem neked, majd a következő partnerednek.

gyönyörű kilátás egy kósza szexért, komolyan :(

Ha ennyire nagyon normális az a nő, akkor miért okozna gondot közösen egy STD-t csináltatni? Most komolyan- a Medicoverben pár óra alatt, de max 24 óra megvan és ha eeeeennnnyire magasan kvalifikált meg a pénz se akadálya semminek sem, gondolom nem ez a kb. 30 eFt fogja megingatni a büdzsét.

(Én már csináltattam így SOS-ben, nyilván nem a random idegennel való esti d..gás miatt, hanem magánkórházban rutin kisműtétnél átvágta véletlenül a sebész a véres szikével a kesztyűjét és az ő laborukban fennforgás volt, ezért szépen megkértek, hogy menjek át- szóval mondhatni tapasztalat…)

Ha középkorú, bármilyen nemű embernek magyarázni kell, hogy mi a védekezés meg egyébként erkölcsileg is ott van, hogy hagy szóljon gumi nélkül a tinderes nővel/férfival- az valami nagyon legalja színvonal, ezen gondolkodj már el, kérlek!

Én is anya is vagyok (semmi köze a szexualitásomhoz), de ilyenkor tényleg elkap a hányinger, hogy megismerkedek valakivel és kiderül, hogy ilyen kalandjai vannak zsákszámra, az nagyon, de nagyon lohasztó, mert IGÉNYTELENSÉG és BUTASÁG (nem kell jönni a képzettséggel és az intelligenciával, nekem is rendben, átlag felett vannak ezek a dolgok, mégsem vagyok ilyen felelőtlen).

A mi korosztályunk nagy része még a HPV ellen sincs immunizálva (mondjuk az ilyen gumi nélkül idegenekkel telibe szinttől korábban sem várhattunk volna semmit…)- meg gondolj már bele, ha ebben ilyen gusztustalanul hányaveti és igénytelen, akkor másban milyen lehet?

De most komolyan.

Ne kábítson már el pár tinderes fotó- próbáld a hozzáállása és a tettei alapján megítélni a nőt és az ebben a szituációban több, mint elkeserítő.

…de te tudod, nekem (bár nő vagyok, ugye) még gumival se kéne olyan csávó, akinek ez a hozzáállás így normális. :D

2023. jún. 14. 16:15
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha o nem szokott védekezni az mar eleve vészjósló hogy több emberrel is lefekudt gumi nélkül.
2023. jún. 14. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!