Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mennyire általános manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire általános manapság, belemenjek?

Figyelt kérdés
10 év házasság után váltam el, most társkeresőkön ismerkedem. Negyvenes-ötvenes intelligens, magas beosztású nőkkel, anyukákkal, de találkoztam harmincas lányokkal is és azt tapasztalom, hogy sokan már az első de legkésőbb a második randin lefekszenek, és van, aki óvszert sem használna, mert szed gyógyszert. Én viszont eddig mindig ragaszkodtam az óvszerhez, de ugye orálisan is sok mindent össze lehet szedni. Most is bajban vagyok, két hete beszélek valakivel, még nem találkoztunk, de a hétvégén át akar hívni magához így ismeretlenül, és védekezni sem akar. Azt mondja nem szokott ilyet, de a telefonbeszélgetések és képek alapján nagyon szimpatikus vagyok neki, így nem akar felesleges köröket. Egyébként többgyermekes anyuka, a beszélgetések alapján nagyon intelligens, szimpatikus, és vonzó, izgatna is a helyzet, de mégsem ismerem. Összeszedni sem akarok semmit. Közben haverjaim azzal érvelnek, hogy menjek bele, mert ha buliban szedek fel valakit vagy kezdődő kapcsolatban hagyjuk el az óvszert, az is lutri, hiszen ott sem annyira ismerjük a másikat. Ti belemennétek ilyenbe?
2023. jún. 13. 21:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Haverok mindig jobban tudnak mindent.. Jáj:(

Tedd azt, amit Te szeretnél tenni.

Én óvszer nélkül nem mennék bele elsőrandis lepedőgyűrögetésbe, szerintem haverok befolyása nélkül józanabban gondolkoznál te is.

2023. jún. 13. 21:17
 2/13 A kérdező kommentje:
És óvszerrel belemennél?
2023. jún. 13. 21:19
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
2. Persze.
2023. jún. 13. 21:19
 4/13 anonim ***** válasza:
23%
Óvszerrel én se vagyok hajlandó szexelni. Olyanba meg nem megyek bele amit nem élvezek bármilyen jó pasiról van szó.
2023. jún. 13. 21:29
 5/13 anonim ***** válasza:
74%

Lehet,hogy hozzád valami komolyabb,szolidabb csaj passzolna,aki biztosra megy.

Ettől még lehet dögös,vonzó, csak belül más az értékrendje.Nem feltételenül társkeresőn fog szembejönni veled.Talán pont az orrod előtt van...😀

2023. jún. 13. 21:32
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem mennék bele. Nő vagyok, eleve nem szexelnék szinte ismeretlennel, óvszer nélkül meg csak stabil kapcsolatban, ahol maximálisan bízom a másikban. Nem tudom, hogy kikkel ismerkedsz, de te gondolkozol jól! Ha belemész a szexbe, használj óvszert! Ha így nem felel meg a hölgynek, ragassza másra a kankót, meg a herpeszt. Mert aki váltogatja a partnereit és nem védekezik, az jó eséllyel tud adni valami fertőzést. Nem ér annyit a szex, hogy utána nemibeteg gondozóba járjon az ember.
2023. jún. 13. 21:50
 7/13 anonim ***** válasza:
17%
Szted akivel stabil a kapcsolat. Teszem azt ismered 4 hónapja....nemtud adni egy jo hpv t vagy HIV et? Vagy mindenkit letesztelsz..? Vagy akit regota ismersz nem lehet betegsege?
2023. jún. 14. 00:50
 8/13 anonim ***** válasza:
90%

#7, stabil kapcsolat 4 hónapja? Ne röhögtess! A 4 hónap kb. az ismerkedés kategória. A párommal egy év után voltunk HIV+ még nehány nemi úton terjedő betegség szűrésen. Egy darab vérvétel, javaslom az itt hozzászólóknak. A HPV-re nem tudom, hogy van-e teszt, olyanom nem volt.

Nekem döbbenet ezeket a hosszászólásokat olvasni! Biztosan naiv vagyok, de nekem az óvszer nagyon alap.

2023. jún. 14. 01:25
 9/13 anonim ***** válasza:
69%
Már az első vagy a második randin lefeküdnének. Milyen nők ezek?
2023. jún. 14. 02:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
9. Az meg a másik.
2023. jún. 14. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!