Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Belemenjek vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek vagy ne?

Figyelt kérdés

A pasi rettenet jól csábít. Egyszerűen VONZ. Ő nem akar komolyat, én viszont nem akarom, hogy sokba ne vegyen ha lefekszem vele.

Mit csináljak???

2018. aug. 9. 08:45
 1/10 AchromaticSmarties ***** válasza:
78%
Feküdj le vele, utána pedig sírd el a barátnőidnek, hogy kihasznált, miközben tudtad, hogy csak szexre kellesz neki!
2018. aug. 9. 08:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis le fogsz vele feküdni, aztan úgyis bőgni fogsz hogy csak szexre kellettél. Te is tudod, csak nem tudsz ellenállni a puncid szavának.
2018. aug. 9. 09:23
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem is, te már eldöntötted hogy le fogsz vele feküdni, a következményeket meg majd vállald...
2018. aug. 9. 09:25
 4/10 anonim ***** válasza:
42%

Én a helyedben belemennék, és megpróbálnám elfelejteni a picit is ragaszkodó gondolkodásmódomat az egyértelműen csak szexre játszó pasikkal szemben.

Ha csak szex, akkor csak szex. Ha mindketten érzelmeket is kerestek, akkor az már kapcsolat.

Nincs átmenet... vagyis persze vannaknilyen barátság extrákkal, meg csak szexért összejárkálós dolgok, ahol nyilván az egyik fél érezni fog, a másiknak meg csak a szex kellene továbbra is... szóval ideig-óráig létezik csak ez is.

Ha dugni akarsz, akkor ő jó lesz neked. Te is behúzod a strigulát, ő is, azt csá.

A helyedben nem akarnék többet, mert egyértelműnek tűnik, hogy nem értek többet ennyinél egymásnak, viszont te tudnál érezni - ő meg nem.

2018. aug. 9. 09:32
 5/10 anonim ***** válasza:
2018. aug. 9. 09:45
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Ha képes vagy magadban rendbe tenni, hogy ez csak szex lesz, akkor menj bele. Ha nem tudsz érzelem nélkül dugni, ne menj bele, mert csak sérülni fogsz. Az esetek 1%-a alakul úgy, hogy a férfi dugni akar eleinte, de aztán mégis komoly lesz.
2018. aug. 9. 09:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem megyek bele! :(
2018. aug. 9. 10:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Saját magaddal szúrnál csak ki ha lefeküdnél vele. Azon kattognál utána, hogy mi lenne ha...?
2018. aug. 9. 11:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Már most sem vesz semmibe, csak szólok. Egy lehetőség vagy neki a sok közül és próbálkozik, de veszíteni nem veszít vele, ha nem jön be.
2018. aug. 9. 13:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha ennyire vonz, akkor menj bele a dologba. Nincs ebben semmi, nekem is volt ilyen, nő létemre. Annyira vonzott a pasi, hogy úgy voltam vele, ha nem visz el és nem dug meg, akkor felkínálkozom neki:)) (De nem kellett, tudta, mi a dolga).

1,5 évig tartó szexkapcsolat lett belőle, amolyan "barátság extrákkal".

Aztán 1,5 év után szétmentünk ,ő feleségül vette anyuci ártatlan pici lányát, én pedig hozzámentem egy férfihoz, aki azóta is a tenyerén hordoz:)

2018. aug. 9. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!