Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek vagy ne?
A pasi rettenet jól csábít. Egyszerűen VONZ. Ő nem akar komolyat, én viszont nem akarom, hogy sokba ne vegyen ha lefekszem vele.
Mit csináljak???
Én a helyedben belemennék, és megpróbálnám elfelejteni a picit is ragaszkodó gondolkodásmódomat az egyértelműen csak szexre játszó pasikkal szemben.
Ha csak szex, akkor csak szex. Ha mindketten érzelmeket is kerestek, akkor az már kapcsolat.
Nincs átmenet... vagyis persze vannaknilyen barátság extrákkal, meg csak szexért összejárkálós dolgok, ahol nyilván az egyik fél érezni fog, a másiknak meg csak a szex kellene továbbra is... szóval ideig-óráig létezik csak ez is.
Ha dugni akarsz, akkor ő jó lesz neked. Te is behúzod a strigulát, ő is, azt csá.
A helyedben nem akarnék többet, mert egyértelműnek tűnik, hogy nem értek többet ennyinél egymásnak, viszont te tudnál érezni - ő meg nem.
Kérdező, ha ennyire vonz, akkor menj bele a dologba. Nincs ebben semmi, nekem is volt ilyen, nő létemre. Annyira vonzott a pasi, hogy úgy voltam vele, ha nem visz el és nem dug meg, akkor felkínálkozom neki:)) (De nem kellett, tudta, mi a dolga).
1,5 évig tartó szexkapcsolat lett belőle, amolyan "barátság extrákkal".
Aztán 1,5 év után szétmentünk ,ő feleségül vette anyuci ártatlan pici lányát, én pedig hozzámentem egy férfihoz, aki azóta is a tenyerén hordoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!