Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya miért akarja? Belemenjek?
Neten megismertem egy fiút akivel szeretnénk találkozni.A szomszédos megyében él.Ő nem ismeri a mi megyénket,viszont én ismerem az ő megyeszékhelyüket.Sokáig nem tudtuk hol talizzuk.
Végül abban állapodtunk meg ő jön hozzám.Kitaláltam hogy egy bevásárlóközpontban talizzunk.Kb.Fél óra és utána mindenki mehet haza.Én sem ott lakom ahol találkoznánk.
No,de anyukám kitalálta szó sem lehet erről.Mondván szegény fiú nehogy már fél óráért vonatozzon 2 órát meg nem is ismeri a várost még a végén baj éri.Csak leste.Anya véd egy vadidegent.
Kitalálta hozzam el magunkhoz.És itt jobb lenne főleg meg hogy még nem ismerem stb.
Én nem tartom jó ötletnek.Bár végtelenül szimpi a fiú de csak idegen.És a saját házamba
Légy észnél! Ne vidd vaza. Gondolom, ha már randizik, felnőtt ember, majd feltalálja magát. Lehet tényleg úgy érzitek, elég fél óra a másikból, ha meg jól alakul, akkor tovább beszélgettek. Elsóre ennyi elég.
Nem kell a fiut sjnálni, tudja mire vállalkozik. Én nem vinném haza még második, sőt harmadik randi után sem. Csak majd idővel, ha már valamennyire ismerem.
Gondolj arra, ő neked tényleg csak egy idegen, bármennyit is leveleztetek. Azt mond amit akar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!