Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Belemenjek egy ilyen randiba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek egy ilyen randiba?

Figyelt kérdés

Interneten megismerkedtem egy amerikai lánnyal. Nagyon megvan a közös hang. Nagyon jól elbeszélgetünk skypon is. Úgy etetzuk5biztos fog élőbe is működni. Ezért összespóroltam annyi pénzt hogy6ki tudjak menni hozzá. De ha esetleg nem jönne össze a randi akkor bajba lennék mert szállásra meg kajára nincs pénzem. Ugyanis ő hívott meg magához.

Szerintem élőben is működnie kell ezért vagyok ilyen bátor a gép vissza 2 hét múlva jön

2016. jan. 13. 17:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A Kamureget szoktad nézni? Én nem biztos, hogy bevállalnám.
2016. jan. 13. 17:59
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Huha eleg kockazatos vallalkozas.En nem mernem.
2016. jan. 13. 18:01
 3/16 A kérdező kommentje:
1. Milyen kamureget?
2016. jan. 13. 18:01
 4/16 anonim ***** válasza:
Annyira bírom, hogy valaki ott ül a net előtt, de arra nem képes, hogy rákeressen valamire, amit nem ismer... :D
2016. jan. 13. 18:04
 5/16 opened paradise ***** válasza:
100%
Lehet már várja a vesédet...vagy ami rosszabb,pasi! :D
2016. jan. 13. 18:12
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ismered-e azt a webcamtrükköt, amit program futtat, és ugyanazt megcsinálja a kamu nő a videón, amit te mondasz neki...óvatosan. Ez olyan kb, mint a nigériai segélyszervezeteknek gyűjtő spam e-mailek...:D
2016. jan. 13. 18:15
 7/16 anonim ***** válasza:

Nekem az is gáz ha a lány 10 km-nél messzebb lakik, fa.szom se utazgasson.

Egyszer viszont én is megjátszottam és lementem pestről dunaújvárosba egy lányért.

A helyzet ugyanez volt hogy minden klappol de ráadásul mi már találkoztunk is élőben előtte tehát tudtuk hogy mi újság.

Mégis szarul sült el és persze 1 napot se aludtam ott nemhogy 2 hetet.

Én a helyedben olyan lánnyal randiznék aki 2 utcával arrébb lakik vagy 1 buszmegállóra.

De ennek ellenére azt mondom 1-szer élsz, és ha ez össze jön akkor helyed van amerikában ami nem kis dolog.

19-re lapot húzol, ha bejön viszel mindent, ha nem akkor game over.

2016. jan. 13. 18:20
 8/16 anonim ***** válasza:
Fáztam már rá úgy, hogy 150km-t utaztam, mikor odaértem, akkor se híre se hamva a lánykának, mindenhonnan letiltott. Előtte 2 hónapig minden nap dumáltunk, simán mentek volna a dolgok. Hát nem jött be. Azért én ezt meggondolnám.
2016. jan. 13. 18:23
 9/16 anonim ***** válasza:
3: [link]
2016. jan. 13. 18:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Soha senki nyakára nem mennék úgy, hogy még kajára sincs pénzem. Az milyen már? Majd amikor várostnéztek és megéhezel, kivárod amig meghív enni, vagy megkéred, hogy ugyan mér vegyen Neked egy pizzát, mielőtt felfalod élve? Gyűjts még hozzá, aztán ha továbbra is tart a "szerelem" , kimehetsz később. Totál ismeretlen a terep, a közelben nincs senki sem, aki baj esetén segíthet? Azért ekkora távolságnál jobb, ha bebiztosítja magát az ember, a szó minden értelmében (konkrétan biztosításra is gondolok).
2016. jan. 13. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!