Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vizsgaidőszakban azzal elutasí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vizsgaidőszakban azzal elutasítani az első randit,hogy sokat kell tanulnia lekoptatás vagy teljesen elfogadható?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy lánnyal már egy ideje és elhívtam az első randira.

Ezt azzal utasította vissza,hogy vizsgaidőszak van és rengeteget kell tanulnia,mellette dolgozik is.

Mondom akkor felhívlak telefonon. Erre fel ennyit írt: Hááát,meglátjuk

Ezek alapján lekoptatás ha még egy 5-10 perces telefonhívásra is húzza a száját?

2023. máj. 31. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Lekoptatás.
2023. máj. 31. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Lekoptatás. Csak az a fura, hogy eddig ez nem derült ki.
2023. máj. 31. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Dumálni jó veled, amúgy meg kocc.
2023. máj. 31. 16:50
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Amúgy minek ismerkedik, ha nemhogy találkozni, még telefonálni sincs ideje...? Ebben a lányban nem sok perspektíva van.
2023. máj. 31. 16:58
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Ha telefonon sem akar beszélgetni, és annyit sem mond, hogy de X időponttól már ráér, akkor egyértelműen lekoptatás.
2023. máj. 31. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
Lekoptatás. Mindenkinek arra van ideje, amire szán
2023. máj. 31. 17:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Exem (aki ráadásul férfi) a szexet utasította vissza vizsgaidőszak alatt. Meg úgy a talikat is, néha ha a közelében lévő plázába elmentem akkor taliztunk, ő pofázott egy csomót számomra érdektelen dolgokról aztán ment is haza. Másfél hónapig nem voltunk lakásban, nem volt szex, szerintem ő még örült is, mert amikor örültem, hogy végre lefeküdhetünk és vegyünk óvszert, akkor azt mondta, hogy most nem, majd következő alkalommal...

Na mint kiderült utált szexelni igazából nem is kívánta aszex volt nagyrészt. Úgyhogy igen ez csak kifogás a randipartner részéről is, ha akarna veled talizni akkor talizna, hiába kell sokat tanulnia. Mondjuk gondolom azóta már rég túl vagy rajta :D

2023. nov. 20. 14:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Sajnálom hogy így alakult neked. Nekem is voltak húzós vizsgaidőszakjaim, de minden esetben szóltam erről a másiknak.

Az a csaj, pedig akiről szó volt, ő más pasi karjaiban vigasztalódott, szóval szó sem volt éjjel nappal tartó tanulásról :D

2023. nov. 20. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!