Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hagyott faképnél egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagyott faképnél egyik pillanatról a másikra?

Figyelt kérdés

A hétvégén egy szórakozóhelyen kezdődött az eset, amolyan klasszikus módon. Nekem, mint férfinek (27) megtetszett egy nő, odamentem hozzá beszélgetést kezdeményeztem. Elfogadó magatartást tanúsított. Egyre többet beszélgettünk, megvolt az összhang, a kémia. Bevallom, baromira megtetszett a nő (aki elmondása szerint 30 éven felüli volt, bár szerintem 25-nél semmiképpen sem nézett ki többnek). Rengeteg közös érdeklődés, hasonló világnézet, nagyon jól éreztük magunkat. Kisebb érintések is elkezdődtek, kezek, néhány ölelés. Hozzáteszem, SEMMILYEN nyomulás nem volt részemről, sem erőszakosság, sem durvaság.

Megbeszéltük, hogy még sétálunk egyet éjszaka. Úgyhogy kézen fogva hagytuk el a helyet.

Leültünk egy parkban, ott is folytattuk az ismerkedést... Ami részéről aztán villámcsapásszerűen megszakadt. Hirtelen, mintha egy másodperc alatt teljesen kicserélték volna.

Jöttek ilyen tipikus "ne akarj megismerni" meg hasonló női idétlen szövegek, amiket sosem tudtam hova tenni. Olyan volt, mintha egyszerre akarna közeledni hozzám és elmenekülni - ezt ő is megerősítette.

Pár perccel később pedig úgy döntött, taxit hív és hazamegy.

Még csak egy rohadt csók sem volt. Bármi elérhetőség? Természetesen NINCS.

Egyszerűen nem értem. Én az életemre is megesküszöm, hogy 100%-ig normálisan közeledtem és számára is jól esett a jelenlétem. Nem fogdostam, taperoltam, vagy bunkóztam.

AKKOR MI A FRANCÉRT KELLETT EGYIK PILLANATRÓL A MÁSIKRA BEHÚZNI A KÉZIFÉKET ÉS LELÉPNI?!

Vagy várta otthon a pasasa? Dehát akkor már az első percben mondhatta volna, hogy viszlát. De egy fél éjszakát eltölteni közösen, amit így befejezni...

Na ezt tényleg nem tudom megemészteni, már csak azért sem, mert tényleg hihetetlenül bejött a nő minden szempontból.

Nem tagadom, még most is állatira frusztrált vagyok...

2020. aug. 3. 07:44
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Nem veled van baj, semmi rosszat nem tettél. Ő van érzelmileg és lelkileg mindenhogy másnak elkötelezve csak még maga sem tudja, hogy induljon el benne.Menet közben jött rá, hogy hiba volt ilyen meggondolatlanul neki vágni az újnak.
2020. aug. 3. 07:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Gondolom nem volt független, és mielőtt szétrakta volna a lábát a parkban gyorsan lelépett.

Nyugi, megtalálod ott legközelebb is.

2020. aug. 3. 09:03
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
2 Mindenki magából indul ki.
2020. aug. 3. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet h van palija, érzelmileg le nem zárt exe, elkezdett sztorizni a fejében h biztos megcsalod, télleg bármi lehet. Engedd el nyugodtan, nem a személyednek szólt a viselkedése, én ilyen esetben örültem h egyből kiderült és nem évek mulva mondjuk.
2020. aug. 3. 12:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát elengedtem, de nagyon nem szívesen. Tényleg érdekelt (volna) a nő. Nem is értem, miért nem hajtott el inkább egyből, ennél még az is jobb lett volna.

Köszi a kommenteket.

2020. aug. 4. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!