Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy csajjal 1-2 hete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csajjal 1-2 hete levelezek és amiatt utasítja vissza a randit,mert alig ismerjük egymást az lekoptatás inkább?

Figyelt kérdés

Többször volt olyan hogy 1-2 hete beszélgetek egy csajjal,aztán randira hívom,erre fel visszaírja,hogy szinte alig ismerjük egymást.

Mondom eljön egy személyes találkozóra,aztán úgyis kiderül hogy megvan e a szimpátia,mi az istennek hosszú hetekig levelezni egymással?

Az ilyen nők alapból nem is akarnak találkozni csak unalmukban leveleznek?

2023. ápr. 1. 07:39
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Igen.
2023. ápr. 1. 07:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen napi small talkra hogy mizu hogy vagy, én se találkozom senkivel. Ha nincs tartalom meg nincs miről beszélnie sem, meg azt hiszik egy mizuval fognak meg, akkor el vannak tévedve.
2023. ápr. 1. 07:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
*És igy marad az, hogy egy idegen a masik nincs is ami hajtana találkozni vele.
2023. ápr. 1. 07:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van ilyen srác hogy az összes mondanivaloja magàrol hogy dolgozik vacsizik, semmit nem is tudok az életéről de naponta küld jóreggelt gifeket, és erre a bazi nagy semmire akar találkozni, hát..

Most én a reggeli gifjeitől kéne hogy rohanjak hozzá?

2023. ápr. 1. 07:58
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Igen. Ha elég jól néznél ki, találkozni akarna veled minél hamarabb.
2023. ápr. 1. 08:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Neten nagyon nem elég a kinézet ha az mellett üres a srác.
2023. ápr. 1. 08:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem nyűgözted le a levelezésedel, egyébként meg jobb lenne inkább telefonon beszélni, nem irogatni? Így meg max csak szórakoztatni kellesz, mert nem akar tőled már semmit. Vagyok hasonlóan egy volt kolléganőmmel, van mikor simán egy órát is telózunk, de mikor feldobom, hogy összefuthatnánk valamikor, akkor csak az a szöveg, hogy majd megbeszéljük, mert többet ő sem akar csak barátságot.
2023. ápr. 1. 08:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, csak unatkozik.
2023. ápr. 1. 09:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet nem mer találkozni veled, szégyenlős és hasonlók.
2023. ápr. 1. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!