Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik voltak a legmegalázóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik voltak a legmegalázóbb dumák, amivel lekoptattak?

Figyelt kérdés
Értem itt pl a "Még nem állok készen egy kapcsolatra", vagy "Amúgy van valakim, de ha szingli leszek felkereslek"

2020. jún. 9. 00:00
1 2 3
 1/24 zsofimágus ***** válasza:
99%

1. Hát én magasabbnak képzeltelek, és így már nem lenne olyan jó ismerkedni...

2. A nővéred szebb szerintem, szóval inkább vele próbálkozok, bocsi

2020. jún. 9. 00:04
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Jó volt veled beszélgetni, mert rájöttem hogy szeretem a volt párom 🤦🤦
2020. jún. 9. 00:07
 3/24 anonim ***** válasza:
99%

Bárcsak mi ketten lennénk ezen az egész világon. Olyan jó lenne.. Mert rólad tudom, hogy nem a pénzemért szeretsz. ... Azt nem mondta hozzá, hogy de íííígy?? Ezt csak én mondom, hiszen lekoptatós duma volt.

SeXXXfej!

2020. jún. 9. 00:25
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
De a kettes is nagyon kemény.
2020. jún. 9. 00:26
 5/24 anonim ***** válasza:
99%

Majdnem sikerült össze hozni a találkát pár hét beszélgetés után,benne is volt, de végül lemondta "lehet alakul valaki mással meg amúgy se gondoltam rád úgy soha".

"kicsit merészebbnek gondoltalak" - miután egész tali alatt rám sem nézett, nem tudott egy kérdést nekem feltenni se nem érdeklődött, de utána kiderült, azt várta volna lekapjam..

"rájöttem nem is vagyok magányos, mint amennyire gondoltam, hála Neked. Már ne is beszélgessünk tovább meg ne is találkozzunk soha"

"most nem szeretnék kapcsolatot, se lazábbat, nem állok rá készen lelkileg hosszú ideig" - miközben nagyban nyomta a tindert kiderült és randizgatott pár héttel később, és volt alkalmi partnere is.

volt még pár, hirtelen nem is jut eszembe a többi

F23

2020. jún. 9. 01:18
 6/24 anonim ***** válasza:
99%
"Azt tudom neked adni amit férfi egy nőnek a legtöbbet adhat: a barátságát" pff köszi :))
2020. jún. 9. 01:20
 7/24 anonim ***** válasza:
99%
Ez nem leléptetős duma de elég megalázó volt ide kívánkozik. Mikor hazamentem a barátnőm aki akkor nálam aludt ott volt egy új fiúval aki közölte, hogy addig nem kívánta meg a barátnőmet míg engem meg nem látott. :D (gondolom ennyire szarnak tartott) Mit mondjak, nagyon hízelgő.
2020. jún. 9. 01:26
 8/24 anonim ***** válasza:
99%

Te minden ferfit megkaphatsz. Miert pont en?

Ketto is mondta. Ennel ocskabb kifogast...

2020. jún. 9. 01:41
 9/24 anonim ***** válasza:
40%

Számomra férfiként a leg bicskanyitogatóbb, bár tudom, hogy közhelyes a : "Legyünk barátok!" Na ez a legótvarabb. És az a vicc, hogy SOK nő, ezt tényleg komolyan is mondja! Hát B+!!!

Számomra a BARÁT az, akire bármikor számíthatok. Az a "Felhívom hajnali kettőkor, hogy megöltem valakit, ő meg csak annyit mond, hogy jön, és hozza az ásót." típus. A nő meg...meg nem dughatom, de vigyem az ásót...FAXTOT!!!

2020. jún. 9. 02:46
 10/24 anonim válasza:
99%

A legmegalázóbb velem általános iskolás 7. osztályos koromban volt (most 29 éves vagyok). Megtetszett egy csaj a suliban. Küldtem neki egy szerelmes verset. Reagálásképpen amikor utána meglátott, messziről oda kiabált nekem, hogy "de csúnya vagy!" Akkoriban divat volt a barátság füzet (nem tudom manapság van-e ilyen), eljuttatták a barátság füzetemet ehhez a csajhoz. Ő kitöltötte és bele írta, hogy soha nem lenne velem. Baromi ciki volt, mert 7. és 8. osztályban annak ellenére, hogy csak évfolyamtársak voltunk, matekra együtt jártunk, mert az összevont volt.

Volt egy másik eset. Ez 2 évvel ezelőtt volt. Volt egy csaj akivel a neten ismerkedtem meg. Igazság szerint vele haverságnak indult az egész, mert külföldön élt akkor épp. Időközben rám kattant a csaj. Mondogatta így-úgy tetszek neki stb. Amikor haza költözött, találkoztunk. Mondjuk ez is megér egy misét. Rögtön az 1. találkozónk úgy nézett ki, hogy elmentünk Bécsbe kirándulni :D Már korábban arról beszéltünk, hogy ha találkozunk, az randi lesz. Ettől függetlenül előtte nap is megkérdezte, hogy akkor ez randi lesz? Mondtam, hogy igen. Ehhez képest napközben mit látok? Egy sráccal messengerezik akivel kavart korábban 2 hónapig. Szíves puszikat küldött neki ilyesmik. Ezt véletlenül vettem észre. Hirtelen akkor ezt nem tudtam, hogy reagáljam le, mert ő nem látta, hogy én észrevettem, hogy miket írogat annak a gyereknek. Jaah és ezt ráadásul úgy, hogy közben a lába az ölemben volt, a feje meg a vállamon. Akkor nem reagáltam le, viszont másnap rákérdeztem. Azt mondta alakul azzal a sráccal neki. Mondanom sem kell, hogy 1 héttel később már újra próbálkozott nálam a csaj, mert ezzel a sráccal mégsem jött neki össze. Mondtam neki menj a p....ába.

2020. jún. 9. 02:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!