Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik voltak a legmegalázóbb dumák, amivel lekoptattak?
Kedvenc lekoptatós szöveg még az is amikor valakivel elkezdek ismerkedni, aztán 1 nappal később rájön, hogy nem férne bele az életébe egy kapcsolat. :D De előtte meg azt mondogatta, hogy így úgy nem talál normális férfit, olyan nehéz az ismerkedés meg stb...Így ne is csodálkozzon. 2x fordult velem ilyen elő.
Konkrét példa:
Ez kb 1 éve volt.
Elkezdtem online beszélgetni a csajjal. Végig beszéltük az egész napot. Aznap este ő kezdeményezte a telefonszám cserét is. Beszéltünk is telefonon kapásból 2 órát. Mondogatta így úgy szimpatikus vagyok neki, külsőleg is zsánere vagyok nagyon stb... Másnap reggel is beszélünk.. Elkezdi hiányoztam neki. :D Várta már, hogy beszéljünk. Tök jól eltelt a délelőtt, úgy beszélgettünk, mint előző nap. Sőt, már le is beszéltük, hogy randizunk. Aztán mennem kellett el, így pár órára nélkülöznünk kellett egymást. Este írok neki, egy szavas válaszokat adott már csak. Kérdeztem mi a baj? Elkezdi fáradt. Mondom rendben, akkor holnap beszélünk. Erre másnap reggel rám írt, hogy szeretne felhívni telefonon. Fel is hívott, kiderült azért, hogy elmondja lehet már előző este kellett volna mondania, de mégse férne bele az életébe most egy kapcsolat :D
Kérdeztem és akkor most facebookról is töröljük egymást? Azt mondja neki teljesen mindegy, hogy eggyel több vagy kevesebb ismerős... :D De azért tudott sírni, hogy nem talál normális férfit :D Szóval a nőket sem kell félteni.
A másik példa, ez most volt 10 perccel ezelőtt.
2 nappal ezelőtt a csaj még kapcsolatot keresett, ő is mondogatta mennyire nehéz normális férfit találni :D Tegnap is tök jól elvoltunk. Ma rá írok, ezt írja: "Szio, bocsi de nem egymást keressük.". Mondom ezt most nem értem. Mi bajod lett tegnaphoz és tegnap előtthöz képest? Azt mondja semmi. Rájött nem férne bele az életébe egy kapcsolat most. :D
Elismerem, a férfiak között is vannak játszmások, de arra kellett rájönnöm az idők folyamán, hogy azok a nők akik azon picsognak, hogy nincs normális férfi, pont ők azok akik nem akarnak semmi komolyat és csak szórakoznak.
A következő beszélgetés zajlott le (nem szó szerint és nem közvetlen egymás után, de a lényeg ez volt):
- elkezdett zaklatni az exem. akkora egy seggfej!
- azt mondtad már túl vagy rajta
- túl vagyok rajta [de mégsem :D fuck logic] de nem tudok bízni benned
- de én nem az exed vagyok
éééés egy hónap ismerkedés, tinderezés, talizgatás meg miegymás után következzék a varázsmondat, klasszikus:
- még nem állok készen egy új kapcsolatra
Badam tssss
Kb 18 éves lehettem, egy hónapja voltunk együtt, mikor a srác ezt mondta nekem: "Most mindent elcsesztem magam körül, ellöktem a barátaim, összevesztem a szüleimmel, előbb rendbe kell tennem az életem, mert így nem fér bele egy párkapcsolat." Egy hét se telt el, mikor egy lánnyal láttam kézenfogva sétálni, akiről mellesleg azt mondta, h csak a legjobb barátja.
Másik esetnél 26 éves voltam. A srácot neten ismertem meg. Személyesen, már kb 2 hónapja ismerkedtünk, eleinte randizgattunk, közös programokat szerveztünk, majd ott is aludtam nála. Egy alkalommal, kézenfogva sétáltunk, mikor találkoztunk a nagynénijével, még neki is úgy mutatott be, h a barátnője vagyok. Pár napra rá este, viberen kaptam az üzit tőle, miután megkérdeztem, h mi újság vele: " Ne haragudj, de szeretném, ha ennek vége lenne, mert megismertem egy lányt, akivel komolyan gondolom." Sokkolt, mert mégis mit gondolt, mellette én is kerestem az igazit??? Kb ennyit is írtam neki. Persze tiltottam is viberen. 2-3 hét múlva, mikor megváltoztattam a profilképem a társkeresőn, nem ismert fel és újra rámírt az ismerkedős szövegével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!