Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik voltak a legmegalázóbb dumák, amivel lekoptattak?
"HAgyjál békén, rühellek."
20/f. 12 éves voltam, mikor az első próbálkozásom így sült el.
Jujj, en most nem az en reszemet fogom mondani, inkabb a masik oldalrol meselek.
Volt egy nagyon kedves srac, akivel nagyon jo baratok lettunk es szerelmet vallott. En komolyan ugy voltam vele, hogy lehet szo tobbrol is, vegulis erzelmeim mar voltak iranta. Csakhogy a srac eleg komolyan fuvezett. Ezt napi szinten tobbszor kell erteni. Egyszer egy nem tul jo kornyeken az ejszaka kozepen kepes volt egyedul hagyni egy orara a jeg hideg teli napon kuka sotetben, csak mert nem birta ki, hogy ne szivjon aznap este es elfogyott a fuve, a dealer meg eppen akkor ert ra. Aztan olyan is volt, hogy ugy jott at hozzank, hogy csak a vak nem mondta volna meg, hogy be van allva, ekkor a szuleim is otthon voltak. Na ezeknel en nagyon nagyot csalodtam es nem hulyitettem, meg is mondtam neki, hogy ezzel hatalmas csalodast okozott es szerintem igy nem fog mukodni. Mivel tenyleg amugy rendes, erzelmes srac volt, adtam neki egy eselyt, megbeszeltuk, adjon idot, hogy hatha megis kepes vagyok ezt elfogadni, de nem. Valami ultrabena horror filmet neztunk, az oleben volt a fejem, simogatta a hajam es hirtelen lehajolt es megprobalt megcsokolni. Idoben elkaptam a fejet, megallitottam es csak neztem ra kikerekedett szemekkel. Lanyos zavaromban egyszeruen kicsuszott a szamon egy szornyen banto mondat: "Ez ijesztobb volt, mint a film."
En tenyleg nem akartam bantani, nem is gondoltam komolyan, csak annyira lefagytam, hogy kicsuszott a szamon. Utana egeszen hazaig sirankoztam neki, hogy mennyire sajnalom. Nem vesztunk ossze, de nagyon osszetortem a szivet, ezzel egyutt az en szivem is osszetort igazabol. Azota egyszer-ketszer beszeltunk, de tobbe nem. Keptelen voltam elfogadni ezt a fuvezos dolgot, nekem ez nem fer bele egy kapcsolatba. Szoval sajnos en is alaztam mar porig valakit :(
Nem gondoltam volna, hogy ismét hozzászólok (16-os voltam), de az elmúlt hét történései jócskán felülmúlják az előző esetemet, szóval következzék egy kis update. Lekoptatás oka a következő, kapaszkodjatok meg:
Nem olvastam ugyanazokat a képregényeket, amiket ő!
(-> nincs közös érdeklődés, takarodjak a f@szba)
23# Ezek szerint füveznem kellett volna, nagyobb lett volna az elfogadás :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!