Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi felültetés/lekoptatás után adjátok fel?
Adott egy srác, közös baráti társaságból ismerjük egymást.
Nekem tetszik nagyon, állítása szerint én sem vagyok neki közömbös. Viszont... Találkozni eddig még nem sikerült kettesben, és ez az, ami zavar. Mert fél éve beszélgetünk, szexchat is volt és ebből a fél évből azért 3 hónap nyár volt, amikor az embernek valamivel több szabadideje van, nincs is sötét már 5 órakor stb.
Volt szó többször arról, hogy találkozunk, magamhoz is elhívtam nem egyszer. De vagy lemondta korábban, vagy konkrétan felültetett. Ez kétszer volt, egyszer moziba mentünk volna, én előre megvettem a jegyeket is, aztán előtte 20 perccel írt, hogy "ez ma nem fog összejönni" és utána eltűnt napokra. Utólag kiderült, hogy a gyakorlati helyével volt valami és rossz kedve volt. Máskor meg megbeszéltük, hogyha végez az egyetemen, eljön ebédelni. Direkt a kedvencét csináltam, sütöttem sütit is, előtte komplett nagytakarítás, hajmosás, szőrtelenítés, minden egyéb. Dél körül érkezett volna, fél 2-kor írtam neki, hogy eltévedt vagy mi történt, erre a válasz, hogy ja hát ő már hazament Székesfehérvárra... Ezen érezhetően megsértődtem, azzal magyarázta ki, hogy reggel nem volt ideje tusolni és nem akart úgy jönni hozzám.
Én azért kb. 2 hetente rákérdezek, hogy esetleg volna-e kedve valamihez, találkozunk-e és ezt vagy seeneli és fél nap múlva elkezd totál másról beszélni, vagy mondja, hogy persze, majd ír, ha látja, mikor ér rá, aztán soha nem ír ezzel kapcsolatban. De közben meg azt mondja, hogy mennyire velem szeretne lenni, álmai nője vagyok és nem érti, hogy nincsen nekem senkim.
Tegnap elmondtam neki, hogy zavar ez a helyzet, hogy semmit nem lép, ha meg én lépnék, azt is letereli. Megkaptam, hogy mennyi dolga van, egyetemre jár, dolgozik heti 2 nap a gyakorlati helyén, mellette otthon takarítania is kell (!!). Mondtam, hogy megértem, én is csinálom ezeket, ahogyan kb. mindenki, aki felnőtt. De attól még tudok időt szakítani arra, amire szeretnék. És hogy szeretném ezt lezárni, nem kéne beszélgetnünk sem, mert sehova nem vezet, mint láthatjuk. Ő kiakadt, hogy én akkor ezt komolyan sem gondoltam soha, hogy offolhatom úgy, hogy esélyt sem adok semmire közöttünk... De nekem ez már kellemetlen és kínos, főleg, hogy én vagyok a lány, mégis én "hívom fel" úgymond magamhoz mindig, és sosem jön.
Tetszik, kedvelem, de 7 hónapja nem szexeltem és inkább adnék esélyt olyannak, aki képes a tettek mezejére lépni, nem csak a chaten nagy a szája.
"Tegnap elmondtam neki, hogy zavar ez a helyzet, hogy semmit nem lép, ha meg én lépnék, azt is letereli."
És ettől mit vártál? Nem kellesz neki eléggé, ez van. Fogadd el az elutasítást.
A pióca hozzád képest kiszáradt ragtapasz:DDD
Te még a migrációt is elkergetnéd a kerítésekről e rohammal:DDD
Vegyél elemeket a "varázsbotba", de 5 gumit tegyél rá, véletlenül se ess teherbe, a világbékéért és kezdj normális ismerkedésbe--a való életben:)
Azért nem ment a privát üzenetre válasz, mert nyilván nem egy anonim oldalon fogok párt keresni magamnak. :)
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy már kétszer volt hasonló beszélgetésünk, mint a mostani (hogy nekem ez így nem annyira oké, hogy írogatunk egész nap, de sosem vagyunk kettesben, nem találkozunk). Akkor az volt mindig a magyarázat, hogy fél attól, hogy nem lenne nekem elég, mert ő mennyire átlagos és nem akar beégni sem, meg hogyha valaki a baráti társaságból látna minket kettesben, azonnal kezdődne a pletyka és a kavarás, amihez nincs kedve. Utána ígérget rendszerint fűt-fát, hogy szakít időt rám, csak most nagyon sűrű volt a programja, rohangált mindenhová és most már nyugisabb időszak lesz, tud velem lenni. Jelzem, megint ez volt, hogy ő nem akarja ezt így lezárni, adjak legalább egy esélyt annak, hogy élőben is találkozzunk és hogy majd utána döntsem ezt el.
7
Szóval, akkor mint írod "döntsed ezt el", ahogy kéri és mi is mehetünk aludni, tii meg "eldöngicséltek" kettesben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!